2821
2789
عنوان

یاسین مغربی

3999 بازدید | 10 پست

سلام بچها کسی تا حالا یاسین مغربی رو خونده من یه مشکل بزرگ دارم که زندگیمو درگیر کرده یکی بهم گفته یاسین مغربی رو 7 بار بخونی مشکلت حل ميشه کسی خونده که حاجت گرفته باشه؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه تو مفاتیح نیست دوستم بهم داده 8 تا برگ A4 

منبع ش رو نپرسیدید ؟؟؟؟

من شخصا ب چیزی ک منبع درستی نداشته باشه  هیچ اعتمادی نمیکنم و وقتمم نمیذارم ....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
منبع ش رو نپرسیدید ؟؟؟؟ من شخصا ب چیزی ک منبع درستی نداشته باشه  هیچ اعتمادی نمیکنم و وقتمم نم ...

میمه دعانویسا میدن راستش من 4 ماهه عقد کردم حالا شوهرم میخاد طلاقم بده همشم سر حرفای خاله زنکی نوبت مشاوره ام گرفتم نمیاد بریم یه بار رفتیم با مشاور بحث کرد و خلاصه تاکیدش رو طلاقه

میمه دعانویسا میدن راستش من 4 ماهه عقد کردم حالا شوهرم میخاد طلاقم بده همشم سر حرفای خاله زنکی نوبت ...

دعا نویس و رمال و .... ک خب تکلیف شون مشخص !!!!!!!!!

خودتون برید پیش مشاور  ولی مشاور حاذق و دلسوز و عاقل 

مشاور خودش تماس میگیره باهاشون و  قرار ملاقات میذارن  اگر لازم باشه 

در کنار همه ی این ها

سوره طلاق رو هم بخونید 

دعا میکنم  ختم بخیر شه 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز