2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

تکرر. ادرار. احساس دفع فوری و عدم تخلیه کامل ادرار 

سلام عزیزم

منم مثانه ام کامل تخلیه نمیشه

بعد ادرار بیست دقیقه باید بشینم قطره قطره بیاد

مثانه تحریک پذیر دارم

فقط سونو دادم فعلا

شما درمان شدید؟

خوشبختی سراغ کسانی می رود که فرصت اندیشیدن درباره بدبختی را ندارند...!

سلام عزیزم منم مثانه ام کامل تخلیه نمیشه بعد ادرار بیست دقیقه باید بشینم قطره قطره بیاد مثانه تحر ...

نه من پیگیر درمانم نشدم فقط یک بار رفتم دکتر 

دکتر تون چی گفت ؟تحریک پذیر و عصبی یکیه ؟

نه من پیگیر درمانم نشدم فقط یک بار رفتم دکتر  دکتر تون چی گفت ؟تحریک پذیر و عصبی یکیه ؟

سلام

نپرسیدم فرق داره یا نه

اینو بعدا اینجا مطرح کرده بودن فهمیدم که ممکنه فرق داشته باشه

به من یه قرص داد هنوز نگرفتم

بازم ادامه درمانم اگه نتیجه گرفتم اینجا میذارم

من تهران پیش دکتر شهریار ناطق رفتم

خوشبختی سراغ کسانی می رود که فرصت اندیشیدن درباره بدبختی را ندارند...!

۵ساله میبرمش ۳بارم سیستوسکوپی شده.شب ادراری داره.باعث رفلاکس ادراریشم شده عفونت ادراری هم میشه.نمیتو ...

منم موقعی که دخترم ۶سالش بود درگیری شدم نوار عصب مثانه داد گفتن تنبلی عصب مثانه مادرزادی داشته واین  دیر تخلیه شدنا عفونت آورده  که باز ضعیفترش کرده ۸ماه قرص باکلوفن خورد ولی الان ۱۴سالش هست ولی همیشه استرس برگشت بیماریش دارم آخه میگن فقط تا سن بلوغ درمان داره اگه درمان نشه باید تو بزرگسالی با سوند ادراری تخلیه کرد.شما هم همین مشکلو بچتون داره؟ دکتر چی گفت؟اگه خوب بشن دیگه برنمی‌گرده بیماری؟ 

منم موقعی که دخترم ۶سالش بود درگیری شدم نوار عصب مثانه داد گفتن تنبلی عصب مثانه مادرزادی داشته واین& ...

دختر من نوار عصبی نداده.دکترش گفته معلوم نیست باید تا کی قرص بخوره.

نه گفت اعصاب و رگ مثانش زیاده .ادرارو برگشت میده به کلیه.

یعنی دقیقا عکس مشکل دختر من میشه...به یه دکتر بسنده نکن بعضی دکترا هیچی حالشون نیس...مثل دکتری که چند بار اول دخترم بردم پیشش حتی یه احتمال هم نمی‌داد....اگه خوزستانی ،دکتر مهزیار خزاعلی فوق تخصص ارولوژ عالیه قبلاً اهواز بود الان بیمارستان گنجویان دزفول هست

یعنی دقیقا عکس مشکل دختر من میشه...به یه دکتر بسنده نکن بعضی دکترا هیچی حالشون نیس...مثل دکتری که چن ...

عزیزم تبریزم ۹ تا دکتر عوض کردم.همشونم گفتن چرا نمیبریش دکتر کاظمی.شکر خدا دکترش عالیه.ایشالله دختر خانومت همیشه تنش سالم باشه