2789
عنوان

دلم گرفته

87 بازدید | 17 پست

مروز تولدم بود مامانم برام تولد گرفته بود مادرشوهرم و پدرشوهرم نیومدن گفتن راحت نیستین اینجوری تو رودربایستی می مونین فقط خواهرشوهرام اومده بودن مادر شوهرم نه کادو گرفته بودن نه بهم تبریک گفتن نه زنگی چیزی خیلی ناراحتم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیخیال بابا  شخصیت حودشونو نشون دادن  بعضیام اصن بلد نیستن این چیزا رو  تولدت مباا ...

مرسی عزیزم ولی خیلی ناراحت شدم من همش دارم به هر مناسبتی براشون کادو می برم 

من تا حالا پنج ساله از مادر شوهرم تبریک تولد نشنیدم چه برسه به کادو

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

عزیزم شما درست تربیت شدین 

ولی دیگه نمیشه که از یه ادمی که خوب بودنو بلد  نیست انتظار داشته باشی خوب باشه 

دست مامانت درد نکنه مراسم گرفته تو مامان خودتو داری انشالله همیشه سلامت باشه🌺

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   

ولی حس الانتو درک میکنم و پیشنهادم اینه اگه میتونی بدون انتظار جبران کردن هدیه بهشون بدی و محبت کنی ادامه بده اگه نه خب خیلی راحت میتونی این عادتتو کنار بزاری 

از ته اعماق ‌وجودم دوستون دارم   

خب هر مناسبت براشون نبر.حالا یادبگیر واسه تولدشون به روت نیار.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
بخدا صدبار گفتم دیگه نمی کنم ولی دلم راضی نمی شه که 

اشتباه میکنی.دوحالت داره یا میفهمتد و انجام نمیدن که تو هم نکن تا متوجه بشن آدم ناراحت میشه

یا نمیفهمند که اگه انجام بدی و ندی یکیه

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚