2789
عنوان

شوهر بیکار!!

504 بازدید | 12 پست

سلام بچه ها. شاید بگید این تاپیک های آه و ناله چیه این میزاره. حق دارید اما واقعیت اینه ک من سنگ صبور و همدمی ندارم ک باهاش درد و دل کنم اینه ک میام اینجا پیش شما. بچه ها شوهر من ۳۷ سالشه کارمند رسمی اداری بود ۷ صبح میزد بیرون و ۵ برمیگشت. سه سال پیش یه دوست عوضیش وسوسه کرد که حقوق کارمندی چیه آخه اون موقع ما دوتا دختر داشتیم رفت خودشو بازخرید کرد و پولشو گرفت گذاشت تو کار، همون موقع منم ناخواسته و خیییلی عجیب دختر سومم رو باردار شدم. یکماه بعد رفیق دزد از کار دراومد و کار و کاسبی مالیده شد. شوهرم خونه نشین شد و نهایت کاری ک کرد پول اولیه شو که یکسااال خوابونده بود بی هیچ سودی پس گرفت و گذاشت بانک تا سودش رو بگیره. کلا چندرغاز بیشتر نبود. خدا میدونه من بارادری و شیردهی مو با چه اعصاب روانی گذروندم. یه نوزاد و یه دختر ۳ ساله که داشتم به سختی از پوشک میگرفتم و یه دختر کلاس اولی که خوش مصیبته جداگانه ای بود و یک شوهر تو خونه که از کله صبح تا اخر شب فقط و فقط و فقط پای گوشی موبایلش بود. بچه ها دروغ نگم کار هم پیدا نمیشد پولشم اونقدرا نیست. یه مدت رفت اسنپ گفت هیچی نداره! حالا یا واقعا نداشت یا از روی تنبلی میگفت! بچه ها خییییلی ناراحتم چیکار کنم؟؟😞😞😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عجب کاری کرده شوهرت آخه بازخرید😐ولی مرد باید کار کنه ..حتی اگر بیکاره نباید تو خونه بمونه ..من حس میکنم شوهرتون تنبل هست هم اینکه از شغل رسمیش اومده بیرون هم الان فکر اساسی نمیکنه ..مگه میشه کار واسه یکی که سابقه کاری داره نباشه

بش یاداوری کن سه تا دختر واره جهیزیه میخان خرج دارن 

جهیزیه که هیج  خرج روز مره شونو اول در بیاره، خدایی خیلی سخته ،من خودم دوتا بچه دارم واقعا هزینه هله هوله شون روزانه کلی میشه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
اموراتتون چطور میگذره از رو همون پول بازخریدش؟

اونکه انقدر کمه اصلا نمیفهمیم کی خرج شد مبشه در حد یه خرید خونه و تمام. هزینه مدرسه و لباس بچه ها رو مادره من میده کرایه خونه رو باباش

برخورد با شوهر بیکار چگونه باید باشد؟ بیکاری معضلی است که در صورت رفع نشدن، نه تنها پیامدهای شدیدی مثل افسردگی، طلاق و خودکشی خواهد داشت، بلکه بر فرزندان و دیگر افراد جامعه نیز تاثیر منفی می‌گذارد. بیکاری برای مردان متاهل سخت‌تر بوده و آن‌ها را بیشتر در معرض آسیب‌های مختلف قرار می‌دهد. بیکاری و اعتیاد نیز رابطه بسیار نزدیکی با یکدیگر دارند. زنان نقش بسیار مهمی در مدیریت شرایط و ترغیب مرد در یافتن شغل دارند اما متاسفانه بسیاری از خانم‌ها نحوه مدیریت و برخورد با بیکاری شوهرشان را نمی‌دانند

اگر دلتون میخواد به اهداف مالی  برسین ولی راهش رو نمیدونید

اگر از گره های کور زندگیتون خسته و کلافه شدین 

در کانال تلگرام به آدرس زیر یک فایل ۲۰ دقیقه ای گذاشتم رایگان دانلود کنید و اگر تمایل داشتید دستورش رو اجرا کنید دراین فایل تکنیکی آموزش داده میشه که برکل جنبه های زندگی تاثیر مثبت داره مخصوصا شرایط مالی در مدت کوتاه خوب میشه

https://t.me/baranebahari8888

این تکنیک هیچ ربطی به قانون جذب و حرفهایی از این قبیل نداره 

اگه میخواین حالتون خوب بشه گوش کنید