2777
2789
عنوان

عکس+عکس+عکس

307 بازدید | 14 پست

فقط خاص پسندابیان😍این کانال ترکونده،،شنبه هم جنس جدید میرسه بدویید ازاولین کسانی باشید که ازجدیدترین مدلها میپوشن😍@mantoarzan7

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین

اسي عكس اخري قيمتش؟؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اخ از بس بلند گفتی عکس دویدم این پام با اون پام پیچ خورد با مخ خوردم زمین😭😭

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ از بس بلند گفتی عکس دویدم این پام با اون پام پیچ خورد با مخ خوردم زمین😭😭

😂😂😂😂😂وای،نکنه خسارت میخوای?

کانال مانتوی ارزان برای خانمایی که تنوع دوست دارن ونمیخان زیادهزینه کنن@mantoarzan7،،جوین شین ضررنمیکنین
😂😂😂😂😂وای،نکنه خسارت میخوای?

اره یه مانتو مجانی باید بدی  

ای کسانی که😌یک کلمه رودوبار تکرار میکنید........      مثلا:پشه مشه .کفتر مفتر😆هنگامی که باکلماتی چون 😌شیرینی،چمدون وقمه😌مواجه میشوید چه میکنید😂😂😂😂هواستون به منه یا دارید تکرار میکنید😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
کل مانتوها قابلتو ندارن،😘😘😘

مرسی پس همشو میبرم😢😢

میخوای ادمین کانالت کنم😂😂😂

مانتو بفرشم برات

مانتو بفرشم برات

بفروشم

مانتو بفرشم برات

نه خدایی بیا ادمینت کنم،،ممبر برام اد کن،،اگه سفارشی خم داشتی هزینه ی ارسالش بامن