2777
2789
عنوان

از عذاب وجدان خوابم نمی بره .....

232 بازدید | 19 پست

امروز اون حدیثو خوندم که غیبت مثل خوردن گوشت برادر مرده است .... تصمیم گرفتم از امشب آخر شبا کارامو ی بنویسم ببینم چه قد گناه توی روز کردم .....بیشترش گوش کردن به غیبت بود غیبت نکردم ولی مجبور شدم گوش بدم ....دارم دیونه میشم 

چجوری به کسی که داره غیبت میکنه بفهمونم که نمیخاااااااااام بشنوم و کارش اشتباه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه همکار داشتم اهل غیبت نبود و ادعاشم نمیشد که دل کسیو بشکنه ،چون همه میدونستن اگه پیشش غیبت کنی فقط نگاه میکنه و عکس العمل نشون نمیده کسی پیشش غیبت نمیکرد چون احساس ضایع شدن بهمون دست میداد شمام ادعات نشه فقط نگاه کن 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸
من یه همکار داشتم اهل غیبت نبود و ادعاشم نمیشد که دل کسیو بشکنه ،چون همه میدونستن اگه پیشش غیبت کنی ...

عزیزم ممنون از راهنمایی خانمی ولی واقعا ادعا نیست که مخمو مشغول کرده منم اصلا حرف نمیزنم و خیلی وقتا سعی در عوض کردن بحث دارم ولی بعضی اوقات جواب نمیده 

بحث رو عوض کن درمورد چیز دیگه حرف بزن

خیلی جاها مثل حرف زدن با مامانم جواب نمیده و چون میشناسه میگه بحثو عوض کردی و ناراحت میشه و خیلی وقتا ناراحت میشه که من نمیتونم با دخترم درد دل کنم 

عزیزم ممنون از راهنمایی خانمی ولی واقعا ادعا نیست که مخمو مشغول کرده منم اصلا حرف نمیزنم و خیلی وقتا ...

میدونم عزیزم ولی وقتی بگی وجهه قشنگی نداره این روشی ک گفتم جواب میده امتحان کن 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸