2777
2789
من اینجوریم 😦😦😦

من اینجوری🤯🤯🤯

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم از این مهمونا داشتم،بخدا خیلب زجره،من اون لحظه میخوام خفه بشم😔

خییییلی بده واقعا

ادم وقتی جایی میره باید حواسش به بچش باشه این خانوم که خیلی بیخیاااااااله من فقط حرص میخورم

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               
یکی از شروط اصلی من برا ازدواج اینه ک یا باید برام خدمتکار بگیره یا خودش حتمااات تو کار خونه و پذیرا ...

منم موقع مهمون زیاد حتما کمکی میارم ولی خب درس زیاد دارم وقت ندارم خونه بهم میریزه کلافه میشم

باور کن چون من روزی دوبار هم میکشم.والا با وجود بچه من تعجب میکنم کسایی که میگن هفته ای یک بار جارو ...

من بچه دارم  ۳سالشه 

عداشو خوراکیشو رو صندلیش میخوره مام که رو میز خونه کثیف نیس که جارو بکشم هر هفته میکشم 

فقط نامرتب میشه که هرشب قبل خواب اسباب بازیارو مجع میکنم

من بچه دارم  ۳سالشه  عداشو خوراکیشو رو صندلیش میخوره مام که رو میز خونه کثیف نیس که جارو ...

والا خوش بحالت ما بیستو چهار ساعته در حال جم کردنو جارو کردنیم  یک ساعتم خونم تمیز نمیمونه.

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
خییییلی بده واقعا ادم وقتی جایی میره باید حواسش به بچش باشه این خانوم که خیلی بیخیاااااااله من فقط ...

دقیقا من رفته بودم جایی توت آورده بودن،دختر رو روی زمین نشوندم،وقتی خوردم دستاش رو خوب شستم،حتی دستمالم زیر دهانش گرفته بودم،ولی بعضیا خیلی بیخیالن،بچشون میره دستشویی کل دستشویی رو آب میریزه و نجاست،چه وضعیه والا،چرا به بچشون آموزش نمیدن

من چقد تنبلم پس نسبت ب خانومای سایت

شاید هفته ای یبار جارو کنم البته باردارم و بچه ندارم شاید بخاطر همینه ظرف هروز میشورم و گردگیری هم وقتی جارو کنم انجام میدم جفتم پایینه مبل جابجا کنم تا دوروز زیر دلم درد میگیره

وای اتاق خاب ک هیچی اتاقی ک وسایل اصافم توشه بمب منفجر شده 😭 کسی سر در نمیاره بیاد جمع و جور کنه 

لباس گذاشتم اتو کنم فقط اونجا رومیز اتو گذاشتم😒 شوهر بیچاره گاهی صداش در میاد ک اینجوره😶 چقدر حرفیدم😄

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
دقیقا من رفته بودم جایی توت آورده بودن،دختر رو روی زمین نشوندم،وقتی خوردم دستاش رو خوب شستم،حتی دستم ...

دقیقا منم همین کارو میکنم 

ولی نمیدونم چرا بعضیا اینقدر بیخیالن

وقتی خودت بچه داری  چقدر زشته در جواب کسی بگی جن دارین  توروخدا موقع حرف زدن کمی دقت کنین& ...

واعزیزم ما این حرفو ب شوخی ب کسایی ک خونشون کثیف میشه میگیم فک نکنم حرف زشتیم باشه   

میشه برای نیت قلبیم یه صلوات بفرستی دوستم؟