2777
2789
والا هرروز بخوام 100متر خونه رو جارو گرد گیری کنم جونی برام نمیمونه 😩😩😩 معمولا هفته ای یکبار&nbs ...

حالا شما فکر کن من با دوتا بچه ۱۳۰ متر خونه رو تمیز میکنم عین دسته گل میشه بعد میرم تو اشپزخونه مثلا ناهار درست میکنم بر میگردم میبینم هرچی عروسکو اسباب بازی تو اتاق بوده دخترم اورده ریخته😩😩😩😩😩

تازه یه زبونی میریزه که ادم نمیتونه چیزی بگه

میگه مامی اصلا غصه نخوریا همشو خودم جمع میکنم

ولی جمع نمیکنع😐😐😐

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جن دارین کثیف میکنه

ای کاش جن باشه😂😂یه دونه بچه از صدتا جن بدتره🥴🥴🥴

به بعضیا هم باید گفت :::: هرچقدرم که گنده باشی دیگه گنده تر از زمین که نیستی..... هستی؟؟؟؟؟؟ زمین با همه ابهتش زیر پای         منه پس_________________بکش کنار____________________               

من بچم کوچیک بود هر روز الانم که ۵سالشه گاهی میشه چند روز پشت سر هم جارو کشیدم ولی مرتب کردن هر روز کلا از خونه تمیز و مرتب خوشم میاد کشو لباس هم باید مرتب و لباسها تا شده باشن

خدایا تو درستش کن تو درست کنی قشنگه 🤲
چه همسر خوبی همچین چیزی ندیده بودم والاااا

از بس خونه مامانش کار کرده یاد گرفته، بچه اول بوده، والا پیشنهاد خودش بود از اول اینکارا رو بکنه

نتیجه اخلاقی پسردار شدیم حسابی تو خونه ازش کار بکشیم بعدا عروسامون دعامون میکنن 😂😂😂

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
من خودم هفته ای یکبار جمعه ها جارو و گردگیری  ولی اشپزخونه هر روز

منم الان اکثرا همون هفته ای یکبار یا دوبارو میکشم 

خونه زیاد کثیف نمیشه فقط دخترم اسباب بازی هاشو میزه جمع میکنم که اونم اشغال نداره که نیازی به جاروبرقی باشه

حالا شما فکر کن من با دوتا بچه ۱۳۰ متر خونه رو تمیز میکنم عین دسته گل میشه بعد میرم تو اشپزخونه مثلا ...

ای جانمممم دخترای شیرین زبون دل ادمو میبرن😍😍😍

ببین من رو تمیزی خونه حساسم البته اذیت نمیکنم خودمو که خیلی بشور بساب کنم 

الان پرنده دارم کلا گذاشتمش یه اتاق جدا که  هال و پذیرایی کثیف نشه 

دیشب مهمون ناخونده داشتم پسر خاله دختر خالم 

کوچولو بودن داشتن دیوونم میکردن 

هلو میخوزدن ابش شره میکرد رو مبلا وایییی بیسکوییت میخورد خورد میکرد رو زمین دیگه قاطی کردم 😠😠😠😠

همیشه از خدا میخوام بهم بچه داد صبر و حوصله هم بده یکم ریلکس باشم 

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
😆 آخی عزیزم 😅😅 باز خوبه راهی بلدین 😊

تازگیا مقاوم شده...بعد جیغ یکمم باید گریه کنم...اون لوس مامانمه من لوس بابام...کافیه ب بابام بگم دراین صورت تا ی ماه کارای منم میکنه😂😂😂

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐
ای جانمممم دخترای شیرین زبون دل ادمو میبرن😍😍😍 ببین من رو تمیزی خونه حساسم البته اذیت نمیکنم خودم ...

اره واقعا دختر شیرینه 

البته پسرم شیرینه ها من جفتشو دارم ولی به نظرم دخترشیرین تره😍😍😍😍

وای وای وای اینقدر بدم میاد یه مهمون که میاد مواظب بچش نیست

پسر عموی همسرمو زن بچش اومده بودن خونمون دخترس موزو با پاش به فرش میمالید مامانش هیچی بهش نمیگفت یعنیییی اینقدر اعصابم خورد شد که نگوووو دوست داشتم خفش کنم

اره واقعا دختر شیرینه  البته پسرم شیرینه ها من جفتشو دارم ولی به نظرم دخترشیرین تره😍😍😍😍 و ...

من اینجوریم 😦😦😦

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
اره واقعا دختر شیرینه  البته پسرم شیرینه ها من جفتشو دارم ولی به نظرم دخترشیرین تره😍😍😍😍 و ...

وای منم از این مهمونا داشتم،بخدا خیلب زجره،من اون لحظه میخوام خفه بشم😔

یکی از شروط اصلی من برا ازدواج اینه ک یا باید برام خدمتکار بگیره یا خودش حتمااات تو کار خونه و پذیرایی از مهمون کمک کنه..میگم خدمتکار ک میگم فک نکنین مث خانوما بشینم دس ب چیزی نزنما.نه دوتایی کارای خونه رو بکنیم😂😂بخدا انقد کار خونه کلافه کننده اس دوس دارم خونه ام ۳۰متر باشه پنجره ام نداشته باشه😐😐ک خاک بیاد

گفتگوی تمدن ها سالهاست ک مطرح شده😐