2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 43 پست
من قطره بیلی ناستر از داروخونه گرفتم مخصوص زردیه دادم بهش یک هفته خوب شد تازه زردیش بیشترشما بود

عزیزم قطره چطوری استفاده میکردین؟

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچمم خیلی میخابه اذیتم برای بیدار کردنش و شیر دادانش

بچه اوایلش همینطوره چون بدنش خستس صبر کن ده روز دیگه میای میگی چطور بیدارش کنم والا واسه من انقدر میخوابیدن دوبار با گریه بردمش دکتر چون هرکار میکردم بلند نمیشد شیر بخوره اما الان بیا ببین چیشدن اصلا نمیخوابن رسما دیونم کردن تا میخوابونمش بیلم نفس بکشم میبینم پاشدن

واسه رردیشم ماله من ۱۳ و نیم با ۱۲ نیم بود من هم ترنجبین دادم همم برد دکتر طب سنتی پشت گوشش یه تیع کوچیک دنداخت خیلی خوبه زردی واسه خونه کثیف بچس.

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
کم کاری تیروعید داره احتمالا. بچه ک خیلی بخابه حتی برا شیر دادن هم بیدار نشه کم کاری تیروئید داره

نه عزیزم کلا نوزاد تازه بدنیا اومده زیاد میخوابه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
نه عزیزم کلا نوزاد تازه بدنیا اومده زیاد میخوابه

عزیزم بچه خودم زیاد می‌خوابید اصلا برا شیر دادنم بیدار نمیشد 12 روزه بود بردمش دکتر گفت کم کاری تیروئید داره 

گفتم ی موقع.... 

عزیزم بچه خودم زیاد می‌خوابید اصلا برا شیر دادنم بیدار نمیشد 12 روزه بود بردمش دکتر گفت کم کاری تیرو ...

نمیدونم والا واسه منم خیلی میخوابید جوری ک همش به شوهرم میگفتم اینا چقدر میخوابن حوصلم سر رفت اما الان ک دکماهشونه بخدا اصلا نمیخوابن فقط یه راهکار مبخوام میخوابن تا میزارم زمین چشماشونو باز میکنن بعد انگار اون چندیقه خواب واسشون چند ساعت بود دوهفته پیش از ساعت ۱۲ ظهر تا سه صبح یکدم بیدار بودن

وای نه نمیتونم دلم نمیاد 

اصلا درد نداره ها 

بعضی بچه ها رو تو خواب میزنن حتی از خواب بیدارم نمیشن😁

قطره بیلی ناستر هم خیلی معروفه بچه اسهال میشه و زردیش میره 

ان شاالله هر چه زودتر خوب بشه 

گاهی فقط گوش باش
کم کاری تیروعید داره احتمالا. بچه ک خیلی بخابه حتی برا شیر دادن هم بیدار نشه کم کاری تیروئید داره

آخه ما اصلا مشکل تیروئید نداریم و نداشتیم ارثی جوابش گفت یکماه دیگه میاد ایشالا که نیس

با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
بچه اوایلش همینطوره چون بدنش خستس صبر کن ده روز دیگه میای میگی چطور بیدارش کنم والا واسه من انقدر می ...

مرسی

اصلا درد نداره ها  بعضی بچه ها رو تو خواب میزنن حتی از خواب بیدارم نمیشن😁 قطره بیلی ناستر هم ...

ممنون گلم