بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بچمم خیلی میخابه اذیتم برای بیدار کردنش و شیر دادانش
بچه اوایلش همینطوره چون بدنش خستس صبر کن ده روز دیگه میای میگی چطور بیدارش کنم والا واسه من انقدر میخوابیدن دوبار با گریه بردمش دکتر چون هرکار میکردم بلند نمیشد شیر بخوره اما الان بیا ببین چیشدن اصلا نمیخوابن رسما دیونم کردن تا میخوابونمش بیلم نفس بکشم میبینم پاشدن
واسه رردیشم ماله من ۱۳ و نیم با ۱۲ نیم بود من هم ترنجبین دادم همم برد دکتر طب سنتی پشت گوشش یه تیع کوچیک دنداخت خیلی خوبه زردی واسه خونه کثیف بچس.
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
کم کاری تیروعید داره احتمالا. بچه ک خیلی بخابه حتی برا شیر دادن هم بیدار نشه کم کاری تیروئید داره
نه عزیزم کلا نوزاد تازه بدنیا اومده زیاد میخوابه
هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
عزیزم بچه خودم زیاد میخوابید اصلا برا شیر دادنم بیدار نمیشد 12 روزه بود بردمش دکتر گفت کم کاری تیرو ...
نمیدونم والا واسه منم خیلی میخوابید جوری ک همش به شوهرم میگفتم اینا چقدر میخوابن حوصلم سر رفت اما الان ک دکماهشونه بخدا اصلا نمیخوابن فقط یه راهکار مبخوام میخوابن تا میزارم زمین چشماشونو باز میکنن بعد انگار اون چندیقه خواب واسشون چند ساعت بود دوهفته پیش از ساعت ۱۲ ظهر تا سه صبح یکدم بیدار بودن