m_k_nazdoooneh مدیر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 عنوان زردی نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 43 پست دوستان من چهار روزه سزارین کردم مشکل شیردهی دارم اما میخام کمک کنید برای زردی هر کس تجربه داره امروز بردم آزمایش 8.5 بوده ببخشید ممکنه نتونم جواب بدم الان یا بعدا ببینم آخه خیلی درگیرماگه لطف کنید برام کامنت بزارید ...😘😘😘😘 با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝 1398/03/23 | 22:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angl عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 2196 خیلی سخت بود برامن هروز و هرلحظه گریه میکردم انشاالله زود خوب بشه برای حل مشکلاتم یه صلوات و یه دعای خیرمهمونم کن عزیزممممممممممم🌹
sazesh99 عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 1198 زیادم سردی نخور من بخاطر زردیش سردی زیاد خوردم بچم رفلاکس گرفت
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 فقط حجامت یه تیغ کوچولو میزنن پشت گوشش سریییع خوب میشه رد خور نداره وای نه نمیتونم دلم نمیاد با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 شما رو نمیدونم رسمتون چیه ولی من ب دخترم شیر خشت آب کردم دادم و با گل ختمی شستمش آره دیدم میدن اما ده به بالا رو ؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 طبیعیه. اولاش یه کوچولو سخته. وای دو ساعت دو ساعت بیدارش کن بهش شیر بده . شیر کافی بهوره زردی میاد پ ... آره مشکل بیدار کردنشه بخدا یک دو ساعت کارمه با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 ترنجبین دم کن از صافی رد کن بده بخوره پنبه بزن به کاسنی بزن به بدنش خودت عرق کاسنی بخور اگه تونستی ... عرق کاسنی دارم برای خودم بد نیس باد نمیفته رحمم؟ با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 بچه من زردیش بالا بود من هر روز میشستنش و شیر خشت یادم نیست روزی یه بار مرسی با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 خونه رو گرم نکن خنک باشه بچه خودت هم گرمی نخور ممنون با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 منم مشکل تورو داشتم حتی زدی پسرم تا پونزده و اینا رفت..ترنجبین بنماری کن بخور هم براشیر هم برا اینکه ... مرسی عزیزم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 زیر ۱۰ خطر نداره.. فقط باید شیر بدی که از بدنش بیاد بیرون.. بهش شیرخشت بده خودتم بخور.. هر جور شده ب ... آره دقیقا همینه وگرنه هزار تا کار میکنم پا نمیشه میگم نا نداره قندش افتاده با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 فقط اب انار 2 -3 قطره بده بخوره انی خوب میشه خودتم خیلی بخورو بهش شیر بده اب انار الان نیس که با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 باشیرولرم حمامش کن عالیه باش مرسی با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 من قطره بیلی ناستر از داروخونه گرفتم مخصوص زردیه دادم بهش یک هفته خوب شد تازه زردیش بیشترشما بود آره اینو شنیدم اما سر خود میترسم بگیرم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 خیلی سخت بود برامن هروز و هرلحظه گریه میکردم انشاالله زود خوب بشه آره واقعا .مرسی گلم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝
m_k_nazdoooneh مدیر استارتر عضویت: 1397/11/05 تعداد پست: 7315 زیادم سردی نخور من بخاطر زردیش سردی زیاد خوردم بچم رفلاکس گرفت آره دقیقا خودم سردی نمیسازتم با همه سختی هایی که کشیدم آخر عشقم امد بغلم ....خدایا به همه از این خوشمزه ها بده 🙏🙏🙏🙏تیکر تولد یه دونه دخملم 🤗🎂💝