2821
2789
عنوان

امتخان

61 بازدید | 13 پست

سلام بچه من دو شنبه. یه امتخان داشتم 

اول امتحان استاد گفت غیبت هات ۸تاست. نشد براش توضیح بدم چرا. بعدم سر امتحان گفت همع شماره هاشون رو بنویسند که اگه کاری پیش اومد  بتونم در ارتباط باشم باشون  اما  من ننوشتم  

یعدم کار عملی رو براش ایمیل کردم همون شب 

الان یه همکلاسیم پی ام دادع  استاد گفته بهش زنگ بزنی 

منم ایترس گرفتم  چی مخواد بگه 

از طرفی اصلا نمیتونم باهاش تلفنی حرف بزنم از اشترس زیاد 

نمیدونم چیکار کنم 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

میخواد حذفت کنه 😐

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شمارشو بده من زنگ بزنم 😶

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
یا امام حسین 😱😱😱😱😒😒😒😱😱😱

خواستم استرست بیشتر شه 😐 حالا زنگ بزن 😕 

شوخی کردم بخواد حذف کنه دیگ نمیگه زنگ بزنی ک😂

خواستم استرست بیشتر شه 😐 حالا زنگ بزن 😕  شوخی کردم بخواد حذف کنه دیگ نمیگه زنگ بزنی ک😂

اخه داذم سکته میکنم بعدم کلا تو رابطه تلفنی صفرم 

ببخشيد اگه کوچکترین قضاوتتون کردم حلال کنید شرمنده

اخه داذم سکته میکنم بعدم کلا تو رابطه تلفنی صفرم 

منم اینطوریم تا صب باهات چت میکنم ولی پشت تلفن گره میخورم بهم 😐