کیا مامانم مثل مامان منه؟بعضی از رفتارت خیلی رو اعصابمه .دیشب مهمون داشتن منم اونجا بودم آنقدر کار کرده بودم که نگو .آخرشم همش غر میزد که تو سفره نون نبود و آب نبود ۱۰بار تکرار کرد آخرش گفتم چیکار کنم داشتم یکی یکی میبردم دیگه یه نفر آدم چیکار کنم همشو که نمیتونم یه دفعه ببرم.سر این کلی ناراحت شدم بعدش خواهرم اومد گفت آبجی عمو به دخترت ۱۰۰تومن پول داد مامانم همچین با عصبانیت نگاش کرد که چرا به من گفته .من دیگه حرفی نزدم آخر شب اومدنی خونمون از قصد گفتم آبجی بیار پولو پیش عمو (پسر عمه بابام)بده به من که منم ازشون تشکر کنم مامانمم گفت لازم نیست اگه میخواست تو جمع میداد دیگه .بعد برگشت گفت ۵۰داده به من ۵۰به دخترت.منم بهم برخورد از ابجیم پرسیدم اونم گفت نه همشو داد به بیتا.مامانم گفت نه نصفش مال منه .منم گفتم نمیخوام ۱۰۰بارم میخوای منتشو سرم بزاری که به خاطر ما بهت پول داده.گفت اره دیگه پس بخاطر کی داده.منم نگرفتم اصلا برگشتم خونمون
بابام یه عالمه میوه گرفته گرفته بود من کار میکردم نخوردم .اومدنی به خواهرم میگه برو یدونه موز بیار بده به اینا.منم خیلی ناراحت شدم .حداقل اگه میدی نفری یه دونه بده انگار داره به گدا میده این کاراش اعصابم و خورد میکنه
استارتر ولی یه چیز بهت بگم من خیلیا رودیدم اینجوری یه همکاری دارم ازدواج کرده مامانش زنگ میزنه نصف حقوقت باید بدی به من توخونه من تحصیلات دارشدی نبر خونه شوهرت😑باورت میشه؟