2777
2789
عنوان

چشم زخم 👀

195 بازدید | 19 پست

شما به چشم کردن و چشم زخم اعتقاد دارید؟؟

من کل بارداریم حالم خوب بود. دو روز پیش سه تا دوستام رو دیدم که یکیشونم بارداره و ویار داره. بهشون گفتم حالم خیلی خوبه و هیچ مشکلی ندارم و حتی نمیفهمم باردارم انقدر حالم خوبه.

باورتون نمیشه فردا صبحش ساعت هفت که از خواب بیدار شدم بلافاصله بالا آوردم. تا ساعت ده سه بار بالا آوردم. با هر بویی اوق زدم. کل روز دهن به هیچ غذایی نذاشتم تا عصر شوهرم به زور برد بهم سرم زد. امروزم اشتهام خیلی کمه و همش بی حال افتادم یه گوشه و دل درد دارم. نمیدونم فکر کنم چشمم زدند؟؟ چیکار کنم اگر چیزی هست درست بشه؟؟

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤

منم اعتقد دارم ولی خب نکنه چیز بدی خوردی اینجور شدی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم راسته من بیچاره هم همیشه جلو چشمم ولی یکی از دوسام غرق خوشبختی همیشه ناله میکنه چشم نیاد

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

بله ک اعتقاد دارم هم پیامبر گفته هم دانشمندا کشف کردت چشما اشعه داره و تو بعضی افراد قوی تره خصوصا چشمای روشن همه ن البته ک به جایی برخورد کنه اسیب میزنه

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
فکر کنم تازه ویارت شروع شده.ولی چشم زخم وجود داره. 

آخه خیلی یهویی از یه روز صبح که بیدار شدم اونم با این شدت!! واسه دفع چشم زخم باید چیکار کرد، نمیدونید؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسپند دود کن توشم نمک بریز عزیزم از چشم بد به دور باشی الهی

باشه ممنون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره عزیزم راسته من بیچاره هم همیشه جلو چشمم ولی یکی از دوسام غرق خوشبختی همیشه ناله میکنه چشم نیاد

والا منم بی تجربگی کردم نباید انقدر از حال خوبم تعریف میکردم! حالا نمیدونم چیکار کنم دفع بشه هرچی که هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخی عزیم حتما اسفند دود کن صدقه بده هروقت حس کردی کسی چشمش بده تو دلت ۴بار ذکر لا حول ولا قوته الا ب ...

باشه ممنون 🙏🙏

1
5
10
15
20
25
30
35
40
والا منم بی تجربگی کردم نباید انقدر از حال خوبم تعریف میکردم! حالا نمیدونم چیکار کنم دفع بشه هرچی که ...

صدقه بده همون من ساده هم فکر میکنم همه خوشحال میشن تا میگم زندگیم از این رو به اون رو میشه بخدا

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
دانشمندا گفتن؟منبعش کو😐با عقل یکم جور درنمیاد

بله عزیزم بزن توی نت برات میاره فک کنم اولین بار توی فرانسه بود😊

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡