ن چهرم متوسطه ولی خیلی ادم ساکتیم هیچ دوست و رفیقی ندارم نمیدونم واقعا دیگ باید ...
یک سوال بپرسم! متولد دی هستید؟
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سر و زبون نداشتید واسه همون ... ببینید واسه اینکه بخواندتون باید حرفی واسه گفتن داشته باشید یعنی یک جوری وارد بحث بشید من خودم وقتی تو یک جمع نشستم میبینم دوستم ساکته خودم میگیرمش به حرف ولی اکه دوستاتون اونطوری نیستند خودتون بپرید تو جمع به نظرم از گروه های شلوغ شروع کن ولی روتون اثر بد نزاره وارد گروه ها بشید انقدر حرف بزنید تا حل بشه
خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
پاشید برید تو کنفرانس ها و یگید میخاید صحبت کنید یا سمینار های دانشگاه میخای اطهار نظر کنید اول خودتون اونحا جا بندازید تا بعد بقیش