2777
2789
عنوان

لتروزول

68 بازدید | 13 پست

کیا با لتروزول باردار شدند؟ دوره چندم؟ با آمپول یا بدون آمپول؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سه دوره لتروزول و آمپول زدم ولی نشدم..

واقعا؟

مشکلتون چی بوده؟

عکس رنگی نرفتی؟

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷

من دوبار کلا رفتم دکتر دوره اول کلومیفنhcg... که نشد ....یک ماه استراحت...لتروزول 3hmg   باردار شدم ولی سقط شد

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
منم لتروزول خوردم وپنج روزه عقب انداختم ماه اولم بود

زیر دلت دست بزن اگ سفته حامله ای اگ نه کنسله

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
مشکلم تنبلی تخمدان..عکس رنگی هم دادم مشکلی نبود

منم تنبلی تخمدان دارم. کلومیفن مصرف کردم بینتیجه حالا لتروزول داده میگه قوی تره.

اره سفته از کجا اینو میگی

چون خودم همین حالو داشتم سرگیجع و زیرشکمم سفت شده بود