2777
2789
عنوان

کیست

80 بازدید | 14 پست

من کیست بزرگ دارم ولی درد ندارم و هیچی حس نمیکنم... دکترم تعجب کرد.... میگه عمل..  ولی طب سنتی گفت بدون عمل خوب میشی... خیلی میترسم... به نظرتون سنتی جواب میده

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله حتما جواب نده عمل نکن من بزرگترین اشتباهم عمل بود چسبندگی اورده بودگ وضع بدتر شد وکیستام برگشت .برو سنت راحت اب میشه

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 

به طب سنتی گوش بده مطمئن باش خوب میشی صددرصد👌

من مطمعنم تا قبل از به پایان رسیدن تیکرم به آنچه که میخوام‌‌میرسم .. چون به ❣ خدا ❣ ایمان دارم ..برای رسیدن به حاجتم ی صلوات بفرست ان شاالله عاقبت بخیر بشی 😘
بله حتما جواب نده عمل نکن من بزرگترین اشتباهم عمل بود چسبندگی اورده بودگ وضع بدتر شد وکیستام برگشت . ...

به خاطر عمل چسبندگی اوردید؟

به خاطر عمل چسبندگی اوردید؟

اره .احتمال عودش هم هست حتما برو سنتی راحت درمان میشی گریه وناراحتی هم نداره

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
12 سانت

نترس برو همون طب سنتی ایشالله جواب میگیری یه ماه دیگه بازم برو سونو عروس عمه ی منم یدونه بالای10سانت داشت میگفت رفته طب سنتی و درمان شده 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......

عزیزم دست رو دست نزار یکی از همسایه های ما دست دست کرد و پی درمان نرفت از بهمن ماه میگفت کیست دارم 15س بود و فروردین بازم رفت گفتن بالای  20شده و باید حتمن جراحی کنه یه ماه پیش عمل کردو تخمدانشم در آوردن پس زودتر برو یه جای مطمن 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
عزیزم دست رو دست نزار یکی از همسایه های ما دست دست کرد و پی درمان نرفت از بهمن ماه میگفت کیست دارم 1 ...

رفتم طب سنتی.... دارم مصرف میکنم... گفته 20 روز دیگه دوباره بیا

رفتم طب سنتی.... دارم مصرف میکنم... گفته 20 روز دیگه دوباره بیا

ایشالله جواب میگیری وقتی پریودی تا 3روز حموم نرو و جای سرد نشین و با آبگرم خودتو بشور رعایت نکردن اینا یکی از عوامل کیسته 

ایشالله جواب میگیری وقتی پریودی تا 3روز حموم نرو و جای سرد نشین و با آبگرم خودتو بشور رعایت نکردن ای ...

مرسی... برام دعا کن