2777
2789
عنوان

راهکار در مورد جاری پردردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 70 پست

سلام به همه ی عزیزای دلم واستارترعزیزم که وقت گذاشت تاپیک زد...عزیزم من درخواست دوستیتوندیدم ببخشیدواقعا...ممنونم ازنظرت مهربونم اما من الان چندروزه بخاطراون پیاما واون استیکر روانم ریخته بهم چشمم ومیبندم باورت نمیشه اون لبایی که اون زن تواستیکرداشت میادجلوچشمام...والبته بعداین کارجاریم همش پیش خودم به این فکرکردم که چقدرجاریم سبک مغزو بی حیاست پس اگه منم این کاروبکنم بقیه همین فکرو راجع به من میکنن درست؟

بویِ روزهای خوب می آید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الان حدود۲۳ساله ازدواج کردم😉 اگه دوست داشتی به عنوان یه خواهربزرگترتجربه مودراختیارت بذارم😘هروقت اومدی وموافق بودی بگو

شایدتویه تایم انلاین نشدیم اصل اینه که به دردهم بخوریم گلم

من میخاستم توی تاپیک شون نظربدم وراهکاری خواهرانه بهشون پیشنهادبدم امامتاسفانه انقدرخانومهاسیاه نما ...

انقدر نظرت قشنگ ودلنشین بودکه چندین باررر از روش خوندم...ممنونم ازت...

متاسفانه من خیلی حرف روم تاثیرمیزاره...ازدیروز اومدم خونه بابام...یه سری ازناراحتی هاموواسه بابام گفتم براش دردودل کردم بابام گفت فاطمه من حق وبه علی میدم...(جریان استیکربوس واینارونگفتم روم نشد)اون فقط مشکلش اینه میخواد همه رو ازخودش راضی نگه داره...بهم گفت اونم رنج دیدس بابا سختی کشیدس درکش کن درسته بعضی حاها زیاده روی می کنه اما اون مقصرنیست تقصیر روزگار بوده که اونو هم جای پدر برا خواهربرادراش قرار داده هم جای پسربزرگ برا مامانش وهم اینکه بایدنقش شوهرو براتو ویه جاهایی برا مامانش بازی کنه...خیلی باهام صحبت کرد بعدم گفت تواین حرفارو به علی نمیگی چرا؟باهاش حرف بزن اون علم غیب نداره که...ولی من نمیدونم چرا نمی تونم باعلی صحبت کنم بخدا دست خودم نیست اعتمادبه نفس مو ازدست میدم به طور کلی...توجمع دوستام عالی حرف میزنم توفامیل خیلی ریلکسن اما انگاری چون از اول علی بهم گفت فاطمه عاقلانه برخوردکن وفلان اصلانمیتونم باهاش ارتباط کلامی خوبی برقرارکنم سریع بغض می کنم میزنم زیرگریه...علی خیلی آروم وریلکس ومنطقی حرف میزنه انگار کلا فازش بامن فرق داره...مثلا من میگم علی چرا نستزن(جاریم)انقدر خودشیرینه اه سریع میگه فاطمه جان من ازتو توقع این کارای خاله زنک بازی رو ندارما...میگم انقدر بمن سخت نگیرهمه زن ها ازاین حرفامیزنن میگه توبایدباهمه فرق داشته باشی توبایدخانومانه رفتارکنی...خوب بابا من دلم میخوا مثه همه باشم به چه زبونی اینوبگم؟همشم میگه از حرفای روزمره و این که کی چی گفت وچکارکردبامن حرف نزن از اهدافت بگومیگم باباولم کن چی بگم آخه؟میگه بشین برام هدفای مهم ۵سال آیندمونوبنویس...واااای کلافه میشما میگم بابامگه اینجامدرسه اس توام معلمی؟خلاصه خستم کرده ها

من الان حدود۲۳ساله ازدواج کردم😉 اگه دوست داشتی به عنوان یه خواهربزرگترتجربه مودراختیارت بذارم😘هروق ...

آخی عزیزم باعث افتخارمه ...ان شاالله ۱۰۰سال شادو خرم کنارهمسرتون خوش باشید...واقعا سردرگمم نمیدونم چه کاری درست؟چکازی غلط

روی صحبتم با فاطمه خانمه .. ببین گلم امیدوارم بخونی این صحبتاما .. شما وضعیت زندگیتونا بدوحالت میتون ...

سلام عزیزدلم چه تشبیه دل نشینی خونه بابامم الان علی هرچی التماس کردنرفتم گفتم بزار آرامش داشته باشم...باورمیکنی پستتوخوندم دلم براش تنگ شد

عزیزدلم اسکول بازی نیست ...شوهرمن خودشوتماماً وقف خانوادش کرده تمام زندگیشونومیچرخونه بعدب نظرت میاد ...

😲چجوری تحمل می کنی 😵

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

من فقط میتونم بهت بگم گلمـ 

بروسجده شکربجابیاربابت همچین همسری معلوم نیست

چه دعای خیری پشت خودتوپدرومادرت بوده که همچین گلی قسمتت شده

من بهت پیشنهادمیکنم براش نامه بنویس

بگوعلی جان میدونم دوستم داری ولی خواهشی که دارمـیه مشاوره بریم

قشنگـ تمام حرفاتوبهش بگو

بگو من نیازبه زنانگی دارم احتیاج دارم برات زن باشم تایه دختر بچه انقدرعقل منوزیرسوال بردی که من اعتمادبه نفسم کم شده

بعدازش بخواه باهم برای به تعادل رسیدن زندگیتون برنامه ریزی کنه فاطمه جان همسرشمایه مردکامله همه آرزوشونه انقدرمردشون عاقل باشه گلم بهش افتخارکن

بعدشم بعضی کارهارو خودت عهده بگیر وقتی برای دیگران خریدکنی سعه صدرپیدامیکنی توکارهاش بهش پیشنهادبده بعدبگوهرچی توبگی

وقتی شمامیری خریدومیگه برای خواهرم بخریم بگومن به عنوان یه خانم ترجیح میدم حق انتخاب داشته باشم شاید،سلیقه منونپسنده بهتره براش یه حساب بازکنی کارتشوبهش بدی که عزت نفسش زیرسوال نره جوونه فکرکنه صدقه سری بهش میدیم

برای مسافرتاتون بهش بگویه سری سفرهای دونفره یه سری خانوادگی داشته باشیم به جای اینکه ازهمسرت دورشی سعی کن باافکارش همراه شی

چراوقتی جاریت میخاست بره خریدنرفتی خودت اونجا به عنوان صاحب اختیاروبانوعمل کنی؟

چرارفتا جاریتو نمیذاری به حساب اینکه اونازیردست شوهرت محسوب میشن شایدداره بااین کاراحسشواقناع میکنه

دیدتووسیع کن میدونی حدیث داریم خداروزی فقراروتومال ثروتمندان گذاشته؟که باخمس وزکات ودستگیری اوناروازفقرونداری نجات بدن؟

همسرت لذت بخششوانسانیت وچشیده میخادتوهم بچشی

سعی کن ازهمسرت جدانباشی من تمام کارهای همسرتوتوی عقدتحسین میکنم وکارهای جاریتوردمیکنم بخداجلف بازی هنرنیست وقتی دوتاجوون مجردهست تازه بایددهن مرداروگرفت تاصدایی نکنن

چندوقت پیش یه خانومی توعقد باهمسرش خونه پدرش تواتاق رابطه داشته میگفت انقدرشوهرم ...

که میگفت میترسم خانوادم ازجمله برادرمجردم فهمیده باشن میگفت برادره ازصبح رفته تاشب نیومده خونه ..به این فکرکن به خاطرکسی دیگه یه جوون به خودارضایی بیفته ...هیچ وقت به جلف بازی دیگران غبطه نخور

خانومیتوحفظ کن شانتوبالاببربینشتوتوی زندگی تغییربده سطحی نگرنباش

زیادتوکار جاریت ریزنشواصلادیگه حرف خانوادشوپیش همسرت نزن

فاطمه جان مرداتحملشون کمترازماخانومهاست مواظب باش ده سال دیگه افسوس عشق آتشین الان همسرتونخوری

فقط بهت تاکیدمیکنم باجاریت همسایه نشی

اون تاپیکی که بچه هامیگفتنداینه

خانوم خوشگلایی که فکرمیکنن زندگیشون سردشده 

مال گلبوته خانومه یه کاربری هم اونجابه اسم رویاهست عالیه راهنماییاش بروببین ملت چه مشکلاتی دارن وتلاش میکنن برای حفظش

زیادم توتاپیکای خیانت وخواهرومادرشوهرنرو و اونایی که مشکل دارن دلت سردشده الکی اززندگی

سوره مزمل وطلاق وخیلی بخون مواظب چشم زخم باش شیطون خیلی براش سخته یه مومن ازمال حلالش ببخشه ببین خیلیامومنن ولی گذشتن ازمال سخته داره بینت نوبهمـمیزنه همیشه برای دوری ازفکروخیال ذکرلاحول ولاقوةالابلاه روبخون وتکرارکنازوسوسه وفکرنجات میده

خیلی اونهایی که به همسرت توهین کردن ازسرحسادت بوده خیلیاآ رزوشونه جات باشن

دخنرازموقعیت ودارایی همسرت لذت ببروشکرکن وبازم بهش افتخارکن گناه داره نذا غصه بخوره ت همسروهمدمشی بذارلذتشوباهات شریک بشه

درضمن خانومی رابطه زناشویی مشکلی نداره توبارداری به همسرت برس چندوقت دیگه جوجه میادنمیشه ها ازماگفتن😘😀

درباره اون استیکرفقط بروپی وی وبراش ازطرف همسرت پیام بده وناراحتی خودتوهمسرتم بهش بگو

همسرتم در جریان بذارکه اگرخواست جاری جلوی مادرشوهرازاین بابت بهره برداری کنه بتونی بگی علی آقاد رجریانه پیشنهادخودش 

بوده چون روزعقدم خیلی ازسبک بازیش ناراحت شده نخواست روشون بهم بازبشه

درباره هدف گذاری ایده قشنگیه راست میگه بجای اینکه زندگی دیگران همه ذهنت پرکنه بشین برای خودت کوچولوت وزندگیت هدف گذاری کن

انقدرمردای لوس وکودک مغزوکودک رفتارزیاده که امثال همسرشماتوشون مثل الماسی که توشب میدرخشه تکه

فکرکن بااین پول چه مردایی که فقط میرن دنبال عیاشی 

فاطمه جان همسرت ذهنش شلوغه نیازبه آرامش داره کنارش باش

یه مدت که باهاش همراه شدی بگوعلی جان ازامام معصوم پرسیدند درباره فضل و  بخشش اگه اشتباه نکنم امام یه مقداری ازشنهای کنا دستشونوبرداشتندودستشونومشت کردندکه حتی یه شن هم بیرون نریخت بعددوباره اینکاروکردندامادستش کاملا بازبودهمه ریخت روزمین گفت اولی خساست بوددومی افراط امابعدجوری دستشونوبازکردندکه هم موندهم ریخت یعنی نه افراط نه تفریط

برای برادرش وقتی اعتمادشوجلب کردی بهش پیشنهادبده

برای خونه اجاره کردن بهش وام بده بگونذا وابسته ات بشه

چون ضررمیکنه کارهاشوتحسین کن بعدبگوعالیه دوست دارم عین خودت مردبارش بیاری علی جان مواظب باش وابسته ولی تعصب نشه

درباره اداهای جاریت بهش لبخندبزن وبگواین دیگه ازاون حرفهابود

یابعضی وقتابگومن ازچه رفتاری بدم میادتوجمع خودتون یامثلایه نگاه عاقل اندرسفیه ویه لبخندویه نگاه به همی وسکوت

بهترین کاره اصلاباهمسرت درباره اینچیزاحرف نزن مطمئن باش میفهمه ولی عارش میادشماهم همینطوربلندنظروعاقل باش طبعتم ببربالاوخودتو دست کم نگیرزودم بروخونه نذارهمسرت به نبودت عادت کنه که فاجعه اس بگومیخاستم فکرکنم که بی احترامی پیش نیادیه بار

موفق باشی😘