من فقط میتونم بهت بگم گلمـ
بروسجده شکربجابیاربابت همچین همسری معلوم نیست
چه دعای خیری پشت خودتوپدرومادرت بوده که همچین گلی قسمتت شده
من بهت پیشنهادمیکنم براش نامه بنویس
بگوعلی جان میدونم دوستم داری ولی خواهشی که دارمـیه مشاوره بریم
قشنگـ تمام حرفاتوبهش بگو
بگو من نیازبه زنانگی دارم احتیاج دارم برات زن باشم تایه دختر بچه انقدرعقل منوزیرسوال بردی که من اعتمادبه نفسم کم شده
بعدازش بخواه باهم برای به تعادل رسیدن زندگیتون برنامه ریزی کنه فاطمه جان همسرشمایه مردکامله همه آرزوشونه انقدرمردشون عاقل باشه گلم بهش افتخارکن
بعدشم بعضی کارهارو خودت عهده بگیر وقتی برای دیگران خریدکنی سعه صدرپیدامیکنی توکارهاش بهش پیشنهادبده بعدبگوهرچی توبگی
وقتی شمامیری خریدومیگه برای خواهرم بخریم بگومن به عنوان یه خانم ترجیح میدم حق انتخاب داشته باشم شاید،سلیقه منونپسنده بهتره براش یه حساب بازکنی کارتشوبهش بدی که عزت نفسش زیرسوال نره جوونه فکرکنه صدقه سری بهش میدیم
برای مسافرتاتون بهش بگویه سری سفرهای دونفره یه سری خانوادگی داشته باشیم به جای اینکه ازهمسرت دورشی سعی کن باافکارش همراه شی
چراوقتی جاریت میخاست بره خریدنرفتی خودت اونجا به عنوان صاحب اختیاروبانوعمل کنی؟
چرارفتا جاریتو نمیذاری به حساب اینکه اونازیردست شوهرت محسوب میشن شایدداره بااین کاراحسشواقناع میکنه
دیدتووسیع کن میدونی حدیث داریم خداروزی فقراروتومال ثروتمندان گذاشته؟که باخمس وزکات ودستگیری اوناروازفقرونداری نجات بدن؟
همسرت لذت بخششوانسانیت وچشیده میخادتوهم بچشی
سعی کن ازهمسرت جدانباشی من تمام کارهای همسرتوتوی عقدتحسین میکنم وکارهای جاریتوردمیکنم بخداجلف بازی هنرنیست وقتی دوتاجوون مجردهست تازه بایددهن مرداروگرفت تاصدایی نکنن
چندوقت پیش یه خانومی توعقد باهمسرش خونه پدرش تواتاق رابطه داشته میگفت انقدرشوهرم ...
که میگفت میترسم خانوادم ازجمله برادرمجردم فهمیده باشن میگفت برادره ازصبح رفته تاشب نیومده خونه ..به این فکرکن به خاطرکسی دیگه یه جوون به خودارضایی بیفته ...هیچ وقت به جلف بازی دیگران غبطه نخور
خانومیتوحفظ کن شانتوبالاببربینشتوتوی زندگی تغییربده سطحی نگرنباش
زیادتوکار جاریت ریزنشواصلادیگه حرف خانوادشوپیش همسرت نزن
فاطمه جان مرداتحملشون کمترازماخانومهاست مواظب باش ده سال دیگه افسوس عشق آتشین الان همسرتونخوری
فقط بهت تاکیدمیکنم باجاریت همسایه نشی
اون تاپیکی که بچه هامیگفتنداینه
خانوم خوشگلایی که فکرمیکنن زندگیشون سردشده
مال گلبوته خانومه یه کاربری هم اونجابه اسم رویاهست عالیه راهنماییاش بروببین ملت چه مشکلاتی دارن وتلاش میکنن برای حفظش
زیادم توتاپیکای خیانت وخواهرومادرشوهرنرو و اونایی که مشکل دارن دلت سردشده الکی اززندگی
سوره مزمل وطلاق وخیلی بخون مواظب چشم زخم باش شیطون خیلی براش سخته یه مومن ازمال حلالش ببخشه ببین خیلیامومنن ولی گذشتن ازمال سخته داره بینت نوبهمـمیزنه همیشه برای دوری ازفکروخیال ذکرلاحول ولاقوةالابلاه روبخون وتکرارکنازوسوسه وفکرنجات میده
خیلی اونهایی که به همسرت توهین کردن ازسرحسادت بوده خیلیاآ رزوشونه جات باشن
دخنرازموقعیت ودارایی همسرت لذت ببروشکرکن وبازم بهش افتخارکن گناه داره نذا غصه بخوره ت همسروهمدمشی بذارلذتشوباهات شریک بشه
درضمن خانومی رابطه زناشویی مشکلی نداره توبارداری به همسرت برس چندوقت دیگه جوجه میادنمیشه ها ازماگفتن😘😀
درباره اون استیکرفقط بروپی وی وبراش ازطرف همسرت پیام بده وناراحتی خودتوهمسرتم بهش بگو
همسرتم در جریان بذارکه اگرخواست جاری جلوی مادرشوهرازاین بابت بهره برداری کنه بتونی بگی علی آقاد رجریانه پیشنهادخودش
بوده چون روزعقدم خیلی ازسبک بازیش ناراحت شده نخواست روشون بهم بازبشه