2777
2789
عنوان

راهکار در مورد جاری پردردسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 70 پست
کاش من وشمامیتونستیم یه فیلم ازاون روزهای سخت ودشوارزندگیمون گاهی میذاشتیم وگذشتی که کردیم باورکن جو ...

دقیقا همینه ک شما میگین .. من همش میگم  ب دخترم مامان دنیا ارزش نداره گذشت کن طرفت هم بخودش میاد شرمندت میشه .. اون خدای بالاسر چقدر از اشتباهات ما میگذر ه گذشت میکنه . فرصت میده ماهم میتونیم ذرهای از اون محبتا داشته باشیمو گذشت را .. کاش این دوستانمون قبل از اینکه پیشنهاد انتقامو طلاقو ب دوستاشون بدن یکوچولو فکر کنن نکنه با لین پیشنهاد ما یه زندکیا بپاشونیم . یا همین موضوع هک کرد ن تلگرامو وای ک چقدر زندگیا پاشید .. سره یه شاید بازیگوشیه مردا .. دوستان بیاین بخودمون بیایم . دنیا ارزش نداره بعصی موقا نباید خیلی چیزارا ببینیم نباید بشنویم . به ضررمون میشه . پس یسری اتفاقاتا خودمونا به  ندیدن بزنیم نشنیدن . کنجکاویه زیادیم خوب نیست .. ..  منم خوشحال شدم عزیزم از همصحبتی باشما .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانم فرانکلین فکر کنم منو شما حاصل یعمر تجربه و چروکهایی ک زیر چشممون افتاد بخاطر تجربیاتمونا تمامو ...

عزیزم من نظرات هم‌شما هم دوست عزیزم فرانکلین رو خوندم ...وفقط به یه نتیجه رسیدم نمیدونم درست یاغلط؟امامن به شدددددت توزندگیم بی سیاستی وسادگی درآوردم خودمم میدونم که بی عرضه ام هعی میخوامم درستش کنم امانمیتوونم که نمیتوونم نمی دونم چرا واقعانمیفهمم ازکجاشروع کنم انگاربدترگندزدم زندگیموکلا ریختم بهم نمی دونم دوباره ازکجامرتبش کنم

بویِ روزهای خوب می آید...
عزیزم من نظرات هم‌شما هم دوست عزیزم فرانکلین رو خوندم ...وفقط به یه نتیجه رسیدم نمیدونم درست یاغلط؟ا ...

گفتم عزیزم تماس بگیر و همین حرفارا بهش بزن ک تو.اون پست گفتم بهت اصلا شما کلمه بیشعوری را نشنیدی اگر هم ازت عذر خواهی کرد بگو من اصلا یادم نمیاد شما چنین حرفی بمن زده باشین

یعنی گذشت کنم ازاین حرفی که انقدرنجوندم؟

بله گلم نشنیده بگیر . چون شما خودت داری میگی اشتباهاتم زیاده . بیسیاستی . . سیاست داشته باش اصلا برو خودت نیار ک چرا اینحرفا بمن زدی فقط یموقه ک حالش خوب بود مثلا بعداز رابطه ک عاطفیترن مردها اونموقع اصولا  بگو من یه صحبتایی را نشنیده گرفتم.چون میدونم شما.عصبانیت بوده ولی دیگه نباید چنین رفتاری ببینم چون شما تغییراتم را میبینین با لفظ عاطفی و هر جور ک میدونی شوهرت نرمتر هست. فاطمه جون باید شما بری مشاوره چون باید حضور یصحبتایی  بشه براتون . 

من اراکی ام عزیزم گفتم شایدهمشهری باشیم بتونیم باهم درارتباط باشیم

عزیزمی اصل دلمونه بخدا حسم بهت خیلی خوبه فک میکنم بدخترم دارم صحبت میکنم درخواست دوستی دادم بهت دوست داشتی قبول کن گلم

عزیزمی اصل دلمونه بخدا حسم بهت خیلی خوبه فک میکنم بدخترم دارم صحبت میکنم درخواست دوستی دادم بهت دوست ...

باکمال میل عزیزم...نظرلطفته مهربونم منم حس متقابل دارم بهت

بویِ روزهای خوب می آید...