2777
2789
الان مادرتون مشکلی ندارند؟

چرا اگر کار سنگین انجام بده اذیت میشه

خیلی زیاد باید رعایت کنه

ولی خب خداروشکر دیگه خبری از دردمداوم وهمیشگی نیست

ای مهربان تراز پدرومادرم❤حسین(ع)❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

در مرحله حاد درد شدید داشتم یعنی روزهای اول درد وجود داشت با وجود اینکه دیسک گردن من پاره بود تنها راه درمان فقط عمل جراحی هست ولی مقاومت کزدم و عمل نکردم بعداز دو ماه تو خونه خوب شدم ولی راههای زیادی رو رفتم تا خوب شدم هر کی دوست داشت بهش میگم چکار کردم تا خوب شدم 

در مرحله حاد درد شدید داشتم یعنی روزهای اول درد وجود داشت با وجود اینکه دیسک گردن من پاره بود تنها ر ...

عزیزم میشه ی کم توضیح بدی؟

مامانم ی هفتس درگیر شده

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین

حتما اول روش های درمان غیر جراحی رو امتحان کنید چون ممکن نتیجه عمل اونجوری که میخواین نباشه

اگر تهرانی کلینیک فیزیوتراپی سینوهه کارشون عالیه تمام روش های درمانشون غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272
https://jamalypt.com/

اگر نیاز به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون هم داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن

https://dr-jamaly.com/

پیج اینستاشون

اینم کانال تلگرامشون 

عزیزم میشه ی کم توضیح بدی؟ مامانم ی هفتس درگیر شده

سلام پیش متخصص مغز و اعصاب بری میگه باید حتما عمل کنی پبش فیزیوتراپیس بری میگه با فیزیو خوب مبشه پیش طب فیزیکی بری یه چیزی میگه ولی بیشتر دییسکها فقط یک ماه اول تا ماه دوم درد دارند بدترین دیسک هم باشه فقط باید تحمل کنه بعد از ماه اول کم کم اون دیسک پاره شده خشک میشه و فشار روی نخاع کم میشه و درد کمتر میشه تو این فاصله آب درمانی فیزیوتراپی و بادکش و حجامت عالیه تا ماه سوم کاملا بدون عمل خوب میشی

نمیدونم والا اولش خفیف بود میزد به دستم دکترا تشخیص نمیدادن دیگه کم کم شدید شد الان ۴ ماهه درگیرشم ش ...

من دیسک گردنم پاره است هر جا رفتن گفتن باید عمل بشی با فیزیوتراپی دوماه خوب شدم اصلا عمل نکنید 

سلام پیش متخصص مغز و اعصاب بری میگه باید حتما عمل کنی پبش فیزیوتراپیس بری میگه با فیزیو خوب مبشه پیش ...

ب مامانم گفته دیسک گردنت شدیده عصب ها پاره شده ۱۵ جلسه نوشته فیزیوتراپی اصلا نمیتونه بلندشه

خدایا خودت مراقب همسر و پسرم باشآمین
در مرحله حاد درد شدید داشتم یعنی روزهای اول درد وجود داشت با وجود اینکه دیسک گردن من پاره بود تنها ر ...

میشه بگین 

شوهر درد از پشت  شانه انتشار کرده به دستات هاش میترسم فلج بشه

درد کمر و گردن داری؟

هنوز نتونستی یه دکتر خوب پیدا کنی؟؟؟

فکر میکنی همه روش های درمانی رو امتحان کردی و نا امید شدی؟

یه سر به مطب دکتر اشکان خواجو بزن...  

شماره های تماس برای مشاوره

09398888408- 09366615533

09224572476- 02122387810

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز