2777
2789
عنوان

سونوگرافي

94 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها 

ميخواستم ببينم امكانش هست كه سونو بكه بچه. پسره و ٧ماهگي بگن دختره؟؟همسايمونم ديروز ميگفت ١٨هفته گفتن پسره ٧ماهگي گفتن دختره

اللهم عجل لولیک الفرج ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هر سونویی درش باز بود بری تو‌همین میشه ، جای خوب و‌معتبر درصد خطاشون خیلی کمه

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
اگه هر سونویی درش باز بود بری تو‌همین میشه ، جای خوب و‌معتبر درصد خطاشون خیلی کمه

اي واي

اتفاقا تر شهرما اكثرجاها آنومالي ١٢٠بادفترچه ست من جايي رفتم كه ١٨٠بود وخيلي هم معتبر 

همسرم روي غربال و آنو خيلي حساسه

اي واي اتفاقا تر شهرما اكثرجاها آنومالي ١٢٠بادفترچه ست من جايي رفتم كه ١٨٠بود وخيلي هم معتبر  ...

خب پس خیالت راحت

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1

اگه جای خوب رفتی دیگه معلومه بعدم ۱۸‌هفته قشنگ معلومه چیه خودتم میفهمی حتی 

مگه اون سونو بدرد نخور باشه

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
اگه جای خوب رفتی دیگه معلومه بعدم ۱۸‌هفته قشنگ معلومه چیه خودتم میفهمی حتی  مگه اون سونو بدرد ...

اره جاي خوبي بود 

ولي من به اين نكاتي كه گفتي توجه نكرده بودم 

يكي جاي خوبي بًده يكي هم ١٨هفته كاملا معلومه ديگه

اره جاي خوبي بود  ولي من به اين نكاتي كه گفتي توجه نكرده بودم  يكي جاي خوبي بًده يكي هم ...

پسرک گندالی میزنه بیرون معلومه😂😂😂دخملم دوتا سوراخ😂😂😂😂😂😂ببخشیدا خواستم کمک کنم😂😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
پسرک گندالی میزنه بیرون معلومه😂😂😂دخملم دوتا سوراخ😂😂😂😂😂😂ببخشیدا خواستم کمک کنم😂😂😂

نه عزيزم خدا ببخشه حقيقت همينه خب 

چون آنومالي بود و دقيق بررسي ميشه با.س ن ومثانه 

راست ميگين تشخيصش درست بوده