سلام من خیلی اراده ام ضعیفه هیچ کاری رو تا آخرانجام نمیدم نمازمو ول کردم عضو چله ی دعا شدم تا نصفه ولش کردم خونه داریم هم درحد جارو و غذا هیچ هنر دیگه ای هم ندارم حوصله ب خودم رسیدن هم ندارم چیکارکنم چرا من اینطوری ام
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
وقتی میبینم دیگران چقد منظم و بانشاط هستن خوشحال میشم براشون ولی خودم تنبل و بی اراده دیگران غذاهای جدید برنامه های منظم خونه های تمیز خودشون هم تمیز و مرتبن من هیییییییچ انگیزه ای ندارم
وقتی میبینم دیگران چقد منظم و بانشاط هستن خوشحال میشم براشون ولی خودم تنبل و بی اراده دیگران غذاهای ...
کسایی که اینجورین واقعا به کار خونه و منظم بودن خونه علاقه دارن و یک قانونی دارن که به اون پایبندن مثلا هفته ای یبار تمیز کردن کابینت و کشو ها یا چیزهای دیگه ایتجوری همیشه مرتبن
بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم