asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 عنوان تابستون 86 بازدید | 4 پست تابستونا بیکار میشم همش گوشی میگیرم دستم بجز گوشی چجوری وقتمو پر کنم و چجوری خودمو سرگرم کنم؟ همشم از گوشی خسته میشم نمیدونم چیکار کنم که سراغ گوشی نرم و کارای مفید انجام بدمشماها چیکار میکنید تو اوقات فراغت چطور وقتتونو پرمیکنید؟ 1398/03/23 | 10:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 کلاس ورزشی خرید دور دور اسب سواری _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 کلاس ورزشی خرید دور دور اسب سواری اخه تو گرما بیرنم نمیشه رفت
dokhe عضویت: 1396/08/18 تعداد پست: 14985 اخه تو گرما بیرنم نمیشه رفت چرا من معمولا شب ها میرم _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...." بله عکس خودم