2777
2789
عنوان

جاریم کممککک

486 بازدید | 25 پست

مادربزرگش فوت شده.موندم من چرا زنگ نزدم بهش تسلیت بگم.رفته روستا خیلی وقته.

الان شوهرم زنگ زده یادم انداخته.ینی گفتم بزنم چندروز پیش.دوباره یادم رف بزنگم.

بزنگم چی بگوووویممممم 

قاطع میگم

دیرهبردارشدم ولی نه اونقد که توجیه کنه دیرزنگ زدنمو وظیفه بود زودتربزنگم عرض تسلیت کنم شرمنده

خوبه؟چیزدیگه هس چاشنیش کنین

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای عزیزم دیدی چی شد تسلیت میگم بهت انقدررررر ناراحت شدم خدا بیامرزدش باقی عمر بستگانتون باشه الهی هیچ وقت غم نبینی 

دیدی چی شد من دیر خبر دار شدم وگرنه زود بهت زنگ میزدم وظیفم بود 

اینطوری بگو 😅

نفسم گرفت 😂

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
چ جاری خوبی هستی.. 

چجور؟؟؟

خالا اصلا نمدونسم باید بزنگم فک میکردم بیاد خونش میریم

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وااای عزیزم دیدی چی شد تسلیت میگم بهت انقدررررر ناراحت شدم خدا بیامرزدش باقی عمر بستگانتون باشه الهی ...

😂😂😂

تند تند نگی واستا اونم حرف بزنه 😂🤕

چشم😂😂😂

بعضی وقتها ادم عقلش نمیرسه.دوستانه همینارو بگو

جاری من رف شهرستان مادربزرگش مرده بود.من نه رفتم نه زنگ زدم.به عقلم نرسید واقعا.ولی مادربزرگ من مرد اون بهشت زهرا هم اومد.

معذرت جاری  

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر  
بعضی وقتها ادم عقلش نمیرسه.دوستانه همینارو بگو جاری من رف شهرستان مادربزرگش مرده بود.من نه رفتم نه ...

😂😂😂

عزززیزززم چه جاری خوبی 

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫