بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اینا دو تیکس یعنی اون قسمت که بچه میشینه در میاد و اون قسمت چرخ هام جدا جمع میشه اره تو ماشین جا میشه ولی خب خیلی جا میگیره تو صندوق من اجیم داشت از این مدلا فقط وقتایی که میخاستیم با اسنپ جایی بریم داستان داشتیم 😂ولی خوبیش این بود بچه توش رااااحت بود
کلا بهت توصیه میکنم این مدل کالسکه هارو نخر. اگر بهشون دست بزنی متوجه میشی که چقدر سست هستن و استحکام ندارن. بعدم وقتی این مدلی بخری تا یه وزن و سن محدودی میتونی ازشون استفاده کنی چون انقدر جون ندارن که وقتی وزن بچه رفت بالا بتونن بچه رو نگه دارن. چت هم اگر رشدش زیاد باشه سریع برات غیر قابل استفاده میشه. اینا فقط ظاهر دارن
هنوز یه سری چیزاش مونده اما تا حالا حدود 25تا 30 تومن شده . نه خودمو شوهرم خریدیم . پدر که ندارم ولی مامانمم یه ذره خرده ریز خریده که همونا هم 4 5 تومن شده من بهش گفتم نخره خودش دلش راضی نمیشه میره خرید