2789
عنوان

دخترم

187 بازدید | 18 پست

۴ سالشه الان داره نقاشی میکشه بعد رفته ادکلن اورده میزنه به نقاشیش میگه جوجوم اسهال شده بزار خوب بشه بعد اب اورده میریزه رو دفتر میگم نکن دید مزاحمش گوشی رو داد دستم گفت برو انقد به گوشیت نگاه کن تا بترکی بزار منم کارمو بکنم      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو بذار داره جراحی میکنه 😂😂😂راست میگه دیگه لابد گوشی زیاد میگیری اونم میخواد ب عملیاتش برسه 😂😂😂😂

خدایا مراقب همسرمو فرشته کوچولومون ریحانه خانوممون باش😍♥️🥺تیکر تولد یکسالگی دخترمه🥰
خخخخخخ از این نمکا زیاد میریزه

برادرم ک ب دنیا اومده بود 

تمام کارهاشو  ، حرف هاشو ،  تیکه هاشو  ،  راه رفتن شو  و ...با تاریخ  و ساعت می نوشتم براش 

یادگاری خیلی خوبی ....🥰

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

عزیزم خدا حفظش کنه   .دخترا عشقن‌

من نزدیک پریودمه‌ عصبی هستم دیروز غروب شوهرم گفت پاشید بریم دور بزنیم دختر به باباش میگه پاشو خودمون بریم این اعصاب نداره.باورم نمیشه انقدر خوب حرف میزنه ۲ سال و ۱۱ ماهشه از بس دیر به حرف اومد

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی