2777
2789
ن بابا اینجوری میفهمه من لوش دادم کارش اخر عاقبت نداره  دیر یا زود شوهره میفهمه

بجای این حرفا همیشه بکو خدا ب راه راست هدایتش کنه  بعضیاواقعانمیفهمن شیطون درون همه نیره فقط براش دعاکن و نصیحتش کن   

من ک اینکارو نمیکنم ب من ربطی نداره هر کی هر کار میخواد بکنه اونم میدونه من نمیگم چون خیلی حوصله د ...

اره بابا  ول کن دردسرمیشه خدا ب راه راست هدایتش کنه و سریع ب عقل بیاد خیلیا روشنیدم بارفیقشون خونشون بودن شوهرش اومده دیده و طلاق و .. خیلی کارش بده توخونش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعدش پشیمون میشم. احساس میکنم شخصیت خودمو پایین اوردم با اینکارم

تو نی نی سایت بیای درموردشون صحبت کنی اشکال نداره 

با کسایی ک میشناسن اونارو غیبت نکن 

اره بابا  ول کن دردسرمیشه خدا ب راه راست هدایتش کنه و سریع ب عقل بیاد خیلیا روشنیدم بارفیقشون خ ...

اره چقد زیاد شده

جالب اینجاست تازگیا خیانت زنارو بیشتر دیدمو شنیدم 

اره چقد زیاد شده جالب اینجاست تازگیا خیانت زنارو بیشتر دیدمو شنیدم 

اره منم   دسک اخرالزمانه همجی دارهپیش میاد خیانت زن ب مرد مرد ب زن..پسرمیره بازن ..زن باپسر. مرد دنبال صیغه ...جامعه روب فروپاشیه

متاسفانه همه جا میگم.ازبس دلم گرفته ازش. ولی دلم میخواد دیگه اینکارو نکنم

نکن  عزیزم نباید ابروی یکیو برد من ازهمسایمونم هرجی ببینم بشنوم اصلاب شوهرمم نمیگم کلاغیبت بدم میاددیک وخیلی خوشحالم ک ترک کردم 

نکن  عزیزم نباید ابروی یکیو برد من ازهمسایمونم هرجی ببینم بشنوم اصلاب شوهرمم نمیگم کلاغیبت بدم ...

دوست دارم ترک کنم ولی چجوری؟

هرچی هم میگم دلم سبک نمیشه آشناها هم همشون باهام موافقن وبهم حق میدن.خیلی اذیتم کرده.چکار کنم که دیگه اسمشم نیارم؟

وا 😐  زنه داره خیانت میکنه بش

بکنه شاید اون ی شب توبه کنه مگ ازدلش خبردارید خب بااین وع بخاطرنادونیش چرا زمپندکیش بهم یخوره بچش ازش جداشه ....نباید اصلااینکارو کرد یعنیئچی اخه