2777
2789

سلام عزیزان من هرچی بیشتر تحقیق کردم بیشتر گیج شدم ماشالله به شهرتون با این همه اموزشگاه و مراکز علمی  

والا حق دارید حرف اولو تو کنکور بزنید با ارزوی موفقیت برا تک تکتون بی زحمت منو راهنمایی کنید کدوم ش از همه بهتره  

مرسی از همه  

خدایا کمک مان کن تا از ما به دیگران، تنها خیر و نیکی برسد.ٱمین یا رب العالمین.

من خودم پژوهش میرفتم اساتید مطرح بودن ولی خب به نظر خودم اصلا دخالتی تو قبول شدنم نداشت , الان داداشم کنکوریه ولی کلاس نمیره خودش از سی دی ها خریده با اونا تو خونه میخونه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تبلیغاشو دیدم واقعیه بنظرتون؟ 

استاد شیمی که آورده من میشناسم واقعا فوق العاده است بقیه رو درحد اسم شنیدم که میگن خوبن

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

من خودم پژوهش میرفتم اساتید مطرح بودن ولی خب به نظر خودم اصلا دخالتی تو قبول شدنم نداشت , الان داداش ...

اره بعضی ها خودشون بخونن راحتترن ولی دختر من حتما باید اموزشگاه بره چون دو سال اخر رو احتمالا مدرسه نره غیر حضوری امتحان بده بجاش کلاسای کنکور رو بره 

استاد شیمی که آورده من میشناسم واقعا فوق العاده است بقیه رو درحد اسم شنیدم که میگن خوبن

اخه میدونید ترجیح میدم یه اموزشگاه بره یا بنظر شما از هر اموزشگاه اون درسی که مدرس خوب داره؟؟ 

اخه میدونید ترجیح میدم یه اموزشگاه بره یا بنظر شما از هر اموزشگاه اون درسی که مدرس خوب داره؟؟ 

به نظر من مسلما مدرس مهم تره

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

مثلا اینجا شیمی بره و بعد علامه درس دیگه و.... 

اره بعضی ها خودشون بخونن راحتترن ولی دختر من حتما باید اموزشگاه بره چون دو سال اخر رو احتمالا مدرسه ...

رشتشون چیه؟ 

برا زیست دکتر قاسمی خوب بودن و شیمی دکتر برادران , فیزیک دکتر تهامی , ریاضی دکتر افتخاری 

تو دوره ی ما کل بچه هایی که رتبه میاوردن با این عزیزان خونده بودن نمیدونم الانم تدریس میکنن یا نه من سال 91 کنکور دادم

به نظر من مسلما مدرس مهم تره

سال دهم اینجور بود چند اموزشگاه هر کدوم درسی که مدرس بهتر داشت فقط ایرادش در وقت تلف شدن رای رفت و امد بین اموزشگاهها بود

رشتشون چیه؟  برا زیست دکتر قاسمی خوب بودن و شیمی دکتر برادران , فیزیک دکتر تهامی , ریاضی دکتر ...

عزیزم تجربیه  

برا زیست میگن فتحی و خادم نظر شما چیه میشناسید اینا رو؟ 

ببخشید زیاد میپرسم من از کرمانشاهم هیچ اطلاعاتی از شهر قشنگتون ندارم هر چی هست محدود به تحقیقاتم وی نت هست

عزیزم تجربیه   برا زیست میگن فتحی و خادم نظر شما چیه میشناسید ینا رو؟

فتحی هم خوبه یکی دو تا از دوستام با فتحی خونده بودن اونموقع , تقریبا با قاسمی در یه حد هستن 

و یه سوال دیگه اینکه انگار اکثر اموزشگاهها توی محله ابرسان هست  

این محل برا زندگی چطوره؟  اگر بخوایم نزدیک اموزشگاهها خونه بگیریم؟؟