2777
2789
عنوان

خانما بیایید بگید

109 بازدید | 18 پست

دانشگاه ولیسانس ومدرک و‌...اینا خوبه وبه درد ادم میخوره یا اینکه تو یه رشته یا حرفه ای بری اموزش ببینی وادامش بدی؟مثل خیاطی یا ارایشگری یا هرچیزی؟

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بستگی به خودت داره که عاشق درسی توش موفق بودی ادم پیگیر و دنبال کار برو هستی و اینکه تو چه دانشگاهی تحصیل کنی

و موردای بعد مثل اونایی که گفتی خب البته که اگه ادامه بدی و حرفه ای تر کار کنی خیلی بیشتر بدرد میخوره و پول شغل ازاد حدودا بیشتره اما اگه واقعا موقعیتاشو بسنجی

الان دارم درس میخونم ولی اینده شغلی نداره وصرفا برای دانش خودمه ولی میگم تهش چی 

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

عزیزم بستگی داره. توی هر راهی ک ادم وارد میشه باید سواد و اطلاعاتشو حرفشو توی اون زمینه بالا ببره. مثلا یه آرایشگر داریم هیچی از مد روز و وسایل خوب و طرز استفادشون نمیدونه. اما مثلا یکی هس تو یه رشته ک سطح پایینه(هیچ رشته ای سطح پایین نیس منظورم رشته ایه ت هنوز جا نیوفتاده و زیاد شناخته شده نیس) داره پیشرفت میکنه و درامد خوبی درمیاره. فقط بستگی ب علاقه و تلاش و عرضه دارع

💎𝓛𝓸𝓿𝓮 𝓨𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯💎
والا بستگی به خودت داره که عاشق درسی توش موفق بودی ادم پیگیر و دنبال کار برو هستی و اینکه تو چه دانش ...

الان دیگه همه عالم دارن میرن ارایشگاه مثلا نمیشه تویه محله مثلا دهتا ارایشگاه زد که یا اگه خیاط شی فک نکنی راحته اندازه و الگو کشیو کاربن ببر بدوز پرو کن ایده بده اونم اعصاب میخواد 

ولی من خودم اگه برگردم گذشته الان دانشجوی دانشگاه دولتی ام هستم اما چون برای دل بزرگترام دریس خوندم صد هزااار البته شغل ازاد میرفتم

استعدادت حرف اولو میزنه اگ مغز درسیت خوبه برو دانشگاه

از درس میشه بورسیه گرفتو...

اگ خلاقیت و مهارت داری برو تو کارای هنری

اگ کارت خوب باشه سریع اسمت سر زبونا میوفته ادما تو هر شغلی ک باشن اگ استعداد داشته باشن جزو تاپ ترینای اون شغل میشنو مردم سراغ اونا میرن میتونی یه ارایشگر سرشناس باشی و یا میتونی یه مهندس عمران موفق و پولدار باشی

اما در کنار اینا اگ نمیخوای ریسک کنی ارایشگری رو انتخاب کن چون بهرحال جامعه خانومامون الان جوریه ک بدون ارایشگاه زندگیشون نمیگذره و هر خانومی ب ارایشگر نیاز داره😀

مارو دور ننداز  

من یه دبیر داشتم ک خارج کشور درس خونده بود. ولی خب بنا ب یه سری شرایط برگشته بود و اینجا تدریس میکرد

اگه بگم میگفت درس بدردتون نمیخوره و برین حرفه یا یه هنری یاد بگیرین باورت میشه؟؟؟؟

میگفت پولی ک یه آرایشگر درمیاره از هرچی شغل هست بیشتر و راحت تره!

حرفه بیشتر بدردت میخوره حتی اگه به چشم یه شغل درآمد زا بهش نگا نکنی!

این روزا هم ک کلاس همه جور هنر و حرفه ای  میزارن👌🏻

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
استعدادت حرف اولو میزنه اگ مغز درسیت خوبه برو دانشگاه از درس میشه بورسیه گرفتو... اگ خلاقیت و مهار ...

واقعا بورسیه به این راحتیم نیست هزینه میخواد واستعداااد واااقعا زیاد اخه و اعتماد به نفس بسیار بالا که تو کشور غریب دووم اورد

چیه رشتت

نمیشه بگم 

من یه دبیر داشتم ک خارج کشور درس خونده بود. ولی خب بنا ب یه سری شرایط برگشته بود و اینجا تدریس میکرد ...

کاش این دببرت الان اینجا بود سفت میزد توسر من میگفت میشه ول کنی دانشگاتو