2777
2789
عنوان

خرجی

237 بازدید | 29 پست

شوهرم میره سرکار از صبح تا شب همین زمان.وسط روز فقط دوساعت میاد نهار استراحت میره.ولی ی قرون نمیاره .هی میگ ندارم بهم پول نمیدن .کار قبلیشم همین میگفت .انقد میگفتم تا یکم سیب زمینی پیاز میخرید.یبارم گفتم تا نیاری من نمیپزم گفت نکن عیب نداره .دوروز منو گشنگی داد نونم نخرید بعد فهمیدم خودش میرفته مغازه اونجا نون همبرگر  میخورده.مغازه ابمیوه فروشی بود.الان اجاره خونه نمیده خرجی هم میگ ندارم دوروز قبل عقد گفت وام دارم قسط میدم . ماهی ۶۰۰قسطشه.ولی خ خسیسه.مهمون واسمون اومد داداش خودش.همه خرجارو مامانم داد سه روز بودن. اخرم گفت میخاس نده .نون ماست بخورن.الانم میخاد خواهرش بیاد میگ حق نداری تعارف کنی بمونن دوروز بودن برن.یبارم بهم گفت میخام پول جمع کنم برگردم شهرم .یبارم دعوامون شد گفت طلاقت میدم ده سال پول جمع میکنم میرم دختر بیس ساله میگیرم 😭چکارکنم.عمرمن داره میگذره عین خیالش نیس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی سخته ولی یه راهی پیدا کن هلاک میشی اینجور

🌺�بروبچ انرژی 🧘‍♀️💥مثبت بفرستین🏃‍♀️ برم 🏡خونه ام خیلی خسته شدم 🙏🙏🙏امروز را بی قضاوت تنها شاهدباش🌺🌺🌺هر رفتار دیگران قصه ای دارد شاید پر غصه😔😔😔ناآگاهی را خرده مگیر😡😡😡تو👈 مهربان👉 باش❤❤❤🌷⚘🌹🥀🌺🌼🌻
خو بزار خواهرش اینا بیان.بگو چیزی تو خونه نداریم شرمنده.داداشت چیزی نمیخره😑 بعدشم برو دادگاه درخوا ...

همیشه همچی میندازه گردن من .میترسم بگه این مقصره ک من پول ندارم 

نه اصلا کسی نمیفهمه فقط خودتون دوتایی

این خ بی ابروعه.دیروز گفتم کاش کارمند بودی اخه ارشد داره.لااقل فیش حقوقی داشتی خیالم راحت بود رفته جلو خودم ب مامانم گفته .مامانمم گفت این بیخود کرده تو خیلیم خوبی😳

همیشه همچی میندازه گردن من .میترسم بگه این مقصره ک من پول ندارم 

غلط کرده.بگو اگه میتونی ثابت کن.مگه الکیه.از هیچی نترس.حالا که تو براش اهمیت نداری توام محل سگ نزارش.حقتو بگیر ازش .تقاضای نفقه کن

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم
این خ بی ابروعه.دیروز گفتم کاش کارمند بودی اخه ارشد داره.لااقل فیش حقوقی داشتی خیالم راحت بود رفته ج ...

پس بگو چرا انقدر پر روئه

مامان شما هم الکی ازش حمایت میکنه

به مامانت نگفتی چیزی نمیخره؟!؟

این خ بی ابروعه.دیروز گفتم کاش کارمند بودی اخه ارشد داره.لااقل فیش حقوقی داشتی خیالم راحت بود رفته ج ...

مادرت هم حامیت نیست پیشنهاد من اینه هیچی حتی چایی هم برای پذیرایی خواهرش نذار