2777
2789
عنوان

خرجی

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 29 پست
خواهرش اومد از مامانت نگیریا سیب زمینی سرخ کن چیزی نداشتی بشین ور دلشون، بگو ببخشید خرید نرفتیم

بیچاره خواهرش شهرشون بودم چندبار دعوتمون کرد خیلی تحویلم گرفت.برعکس خواهر مجردشون ک قیافه میگیره.خواستم با این خواهرشوهرم رابطم خوب باشه شوهرم نمیذاره اخه خودش با اون یکی هی اس ام اس بازی داره

این خ بی ابروعه.دیروز گفتم کاش کارمند بودی اخه ارشد داره.لااقل فیش حقوقی داشتی خیالم راحت بود رفته ج ...

😐مادره یا دشمنت.عوض اینکه کمک کنه شوهرتو راه بیاری داره ازش فاع میکنه😑

چرا یه بدبخت؟نمیدونم همین به ذهنم اومد. خوشبخت ک شدم عوض میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیچاره خواهرش شهرشون بودم چندبار دعوتمون کرد خیلی تحویلم گرفت.برعکس خواهر مجردشون ک قیافه میگیره.خوا ...

خب وقتی داداشش اینجوریه چاره ای نیست

حتما اونم داداششو میشناسه، فک نکنم زیاد بمونه

پس بگو چرا انقدر پر روئه مامان شما هم الکی ازش حمایت میکنه به مامانت نگفتی چیزی نمیخره؟!؟

میدونه.میگ ابروداری کن.مهمونات رفتن بعدا کم کم .اگ درست نشد اونوقت ی فکری کنیم .اینم هی ب مامانم مامانجون میگه.مث دختراس

قبل از اینکه آبجیش بیاد برو بمون خونه ی بابات تا بره

ی پیام معذرت خواهی هم بفرست واسه خواهر شوداداشتنمیاره چیزی نمیاره خونه منم روم نشد بمونم چون چیزی واسه پذیرایی نداشتم

عاااااااااااشقتم خدای خوشگلم                             بابت زندگی قشنگی ک بهم دادی                                             عااااااااااااااشقتم  
ببین واسه کسی که بهت اهمیت نمیده تره هم خورد نکن.بد باش تا بفهمه توام میتونی بد باشی

اخه هردو ازدواج دوممونه.من نمیخام طلاق بگیرم ولی شوهرم قبل عقد میگفت خ با ابروعن اهل طلاق نیستن .رفتم دیدم داداششم داره جدا میشه .بعد خواهرمجردشم خ گیر میده بهم .مثلا با تاپ میومد ج شوهرم جلو داداش دیگش بلوز میپوشید.با هم اس بازی هم دارن اینم دهن لقه همه آمار منو میده خواهرش.الان موندم اگ ابرو داری نکنم این خواهر خوبشم باهام بد بشه.

آبرو داری چرا فامیل خودش هستن، بزار بیشتر بشناسنش

دیشب ب اصرار من زنگ زد ب خواهره.بعد من تعارفشون کردم شهرم.اون هی قیافش توهم میکرد ک چرا دعوت میکنی اخرم علنی ب خواهرش گفت این هی اصرار کرد ک بهت زنگ زدم.خواهرش گفت دستش درد نکنه.بعد شوهرم بهم گفت فقط زبون .گفتم چی گفت هیچی.بازبونش همچی وارونه میکنه اخرش 

قبل از اینکه آبجیش بیاد برو بمون خونه ی بابات تا بره ی پیام معذرت خواهی هم بفرست واسه خواهر شوداداش ...

مامانم منو راه نمیده .میگ صبوری کن تا شوهرت رام بشه.اخه لجبازه.مثلا اول ازدواج میگفتم بچه میگفت نه الانک گفتم بچه نمیخام میگ بیا بچه دار شیم .همچی ب مسخره گرفته.فک کنم میخاد کاری کنه همچی ببخشم بگم طلاق مث زن قبلیش

چرا مقصر باشی؟؟؟ اصلا بهت پولی میده تا خرج کنی کلاس بری، لباس بخری، طلایی چیزی اگه گفت تو هم اینا ...

میگ شما زنا همش از آدم پول میخاین داداشمو ببین زنش داره خرجشو میده خودش درآمدش کمه جاریم کارمنده.بعد میگ مامانمم زمینشو فروخته گذاشته بانک سودشو خرج میکنن.گفتم خب اینارو باید قبل عقد میگفتین

آبرو داری چرا فامیل خودش هستن، بزار بیشتر بشناسنش

شاید میخاد منو بده کنه جلو اونا.تا فهمیده خواهرشو دوسدارم داره لج میکنه باهام اخه خودش با اون یکی خواهرش ک قیافه میگیره رفیق تره.خود شوهرمم خودشیفتست.میگ خوش تیپ ترین پسر شهرمون بودم .پاهاش پرانتزیه اونوقت انقد ادعا داره.😢