2777
2789
عنوان

کتک😔

756 بازدید | 15 پست

کتک درد داره ولی بیشتر از اون حس تحقیریه که توی روانت می پیچه انگار تمام وجودت مچاله میشه. دیگر زن نیستی می شی کودکی خزیده زیر میز. میشی حیوانی مچاله گوشه دیوار مشت ها منطق ندارن . من ساکت می شوم، من خفه می شم، چون کسی زورش از من بیشتر است و من از اون می ترسم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی غم انگیزه 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اگه شریک زندگیت عزیز زندگیت ترس بندازه تو جونت خلاصی ازش سخته

مثل بابای من 

که با کاراش منو مچاله کرده 

دیگه خوشحال نیستم نمیتونم باشم 

خدا جون من هنوز سر قولم هستم از عید غدیر امسال و امروز که اول محرمه همه چشم امیدم به توعه.

سلام بانو

هیچکس زورش بیشتر از شما نیس و هیچکس حق نداره به شما زور بگه و دست روی شما بلند‌

بیشتر آسیب هایی که ما میبینم بخاطر اینکه از حقوقی که داریم خبر نداریم 

اگه یه روزی خواستی بین من و یه نفر دیگه یکی رو انتخاب کنی هیچوقت منو انتخاب نکن 🤞

واقعا چه زیبا بود متن شما.

اما بگو من مقاومت خواهم کرد در برابر این مشت ها مانندسندان که مشت کوبیدن برسندان براثرخواهدشد.من ثابت خواهم کرد زن اگر انسانی مظلوم است ولی زیر بار زور نخواهدرفت هرچند مشت ها بیرحمانهوبی منطق باشنداما صبوری ومقاومت من روزی کله پوک ان اقا را به سرعقل خواهداورد.

سلام بانو هیچکس زورش بیشتر از شما نیس و هیچکس حق نداره به شما زور بگه و دست روی شما بلند‌ بیشتر آس ...

من تازگیا زیادی تحقیق کردم درباره حقوق زن ولی چجوری کجابرم چیکارکنم تنهام کسی پشتم نیس