2777
2789
عنوان

بارداری و جنسیت

1007 بازدید | 54 پست

عزیزان باردار بیاید بگید دوست دارید چ جنسیتی داشه باشن جنینای فرشتتون.دخار یا پسر کودومو بیشتر دلت میخاد و جرا؟؟؟؟

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر ،همیشه دوست داشتم بچه اولم پسر باشه دومی دختر 

عزیزم انشاالله خدا بهت ی گل پسر ناز میده 

من 2تا دختر دارم این یکیو هنوز مطمن نیسم

خدایا همه چیو ب خودت میسپارم خودت میدونی تو دلم چی میگذره......  

من دوس دارم دختر باشه !دختر خیلی همدم مادر هست !!کلا لباس و موگیر دخترونه میبینم ذوق میکنم

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!

از همه مهمتر سلامتیه جنسیت که فرقی نداره خدا به آدم بچه سالم بده😍😍

بعده ۶سال چشم انتظاری...خدایا ممنونم واسه هدیه ای که بهم دادی خودت مراقب آیدین کوچولوی من باش😍😍❤❤تولد٢٦/٦/٩٨

من دوس دارم دختر باشه !دختر خیلی همدم مادر هست !!کلا لباس و موگیر دخترونه میبینم ذوق میکنم

منم الان امیدم ب انومالیه فقط.دوبار رفتم سونو گفتن پسر

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
عزیزم انشاالله خدا بهت ی گل پسر ناز میده  من 2تا دختر دارم این یکیو هنوز مطمن نیسم

خدا حفظشون کنه ،سوالت پرسیدن نداره تو همین نی نی سایت دقت کن اکثرا وقتی میفهمن باردارن تیکرشون آبیه 

یه دختر دارم شاه نداره 😍👸