2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی

34 بازدید | 4 پست

اوایل شوهرم از گل نازک تر بهم نمیگفت بعد عروسی عوض شد سر هر چیز کوچیک وبی اهمیتی سرم داد میزنه هرچی التماسش میکنم میگم زشته باشه حق باتو بسه داد نزن هرچی تو میگی بده مامان بابات میشنون ولی فاید نداره خانمایی که خیلی شوهرشون بهشون احترام میزاره توروخدا به منم بگید چیکار میکنید من دیگه ذره ای ارزش پیش شوهرم ندارم 

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

قبلا هرچی جلوش بود پرت میکرد ولی یبار زد یه وسیله گرون قیمتو شکوند دیگه ترکش شد بد دهنیم میکنه

وقتی مامان شدم انقدر بی بی چک میزارم تا تموم اون بی بی چکای منفیم جبران بشه 😔انقد که دیگه حسرتش از دلم بره برام دعاکنید براهمه منتظرا

اخلاق خوبم زیاد داره منم دوسش دارم طاقت دوریشم ندارم ولی نمیدونم چیکار کنم دوباره احترامم برگرده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷