2777
2789

دوستان من اصلا شعر کودکانه بلد نیستم ممنون میشم بهم یاد بدید (بنویسید )تا برای پسرم بخونم تو برنامه کودک شو میخونن انقد خوشم میاد منم بلد باشم

قدر زر زرگر داند و قدر گوهر گوهری 👑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بلد نیستم اما چند روز پیش پیدا کردم.

تو ذره بین نی نی سایت بزن شعر برای کودک میاره.

اگه نبود بگید تا بفرستم.

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

[۵/۸،‏ ۱۲:۵۹] izanami: تپلویم تپلو. صورتم مثل هلو قدو بالام کوتاهه چشم و ابروم سیاهه مامان خوبی دارم. میشینه توی خونه میدوزه دونه دونه. یا میبافه دونه دونه میپوشم خوشگل میشم. عین دسته گل میشم.

اتل متل کلاغه کلاغه توی باغه کلاغه قارقار میکنه مورچه رو بیدار میکنه مورچه میره کار میکنه دونه ها رو بار میکنه تو لونه انبار میکنه

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۰] izanami: dds.khanom: اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد. مورچه پا شکسته راه نمیره نشسته با برگی پاشو بسته نمیتونه کار کنه دونه هاشو بار کنه تو لونه انبار کنه مورچه جونم تو ماهی عیب نداره سیاهی خوب میشه پات الهی

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۰] izanami: عروسک قشنگ من قرمز پوشیده تو رختخاب مخمل ابیش خابیده یه روز مامان رفته بازار اونو خریده قشنگتر از عروسکم هیچکس ندیده عروسک من چشماتو وا کن وقتی که شب شد اونوقت لالاکن حالا بیا باهم بریم حیاط بازی کن توپ بازی و شن بازی و طناب بازی کن

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۰] izanami: رزالین: جوجه جوجه طلائی نوکت سرخ و حنائی تخم خود را شکستی چگونه بیرون جستی گفتا جایم تنگ بود دیوارش از سنگ بود نه پنجره ، نه در داشت نه کسی ز من خبر داشت دادم به خود یک تکان مثل رستم پهلوان تخم خود را شکستم اینگونه بیرون جستم

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۱] izanami: یه دختر دارم شا نداره صورتی داره ما نداره از خوشگلی تا نداره به کس کسونش نمیدم به همه کسونش نمیدم به راه دور ش نمیدم به حرفه زورش نمیدم به کسی میدم که کس باشه پیرهن تنش اطلس باشه شاه بیاد با لشکرش شاهزادهاش دوروبرش واسه پسر کوچکترش ایا بدم ایا ندم ؟ به کسی میدم که تک باشه ملک باشه ملک باشه دختر من رفیق من هم نفس شفیق من نگین انگشتر من عقیق من عقیق من دختر من یار بابا شمع شب تار بابا تو این گلستون جهان تو گل بی خار بابا ... یه دختر دارم شا نداره صورتی داره ما نداره از خوشگلی تا نداره به این و اونش نمیدم به همه نشونش نمیدم به خواستگارش نمیدم به هر دیارش نمیدم به کسی میدم که تک باشه ملک باشه ملک باشه شاه شهر ما بیاد به صد برو بیا بیاد با گنج هدیه ها بیاد ایا بدم ؟ ایا ندم؟

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۱] izanami: رزالین: گل همه رنگش خوبه بچه زرنگش خوبه تو کتابا نوشته تنبلی کار زشته تنبل همیشه خوابه جاش توی رختخوابه پاشو پاشو بیدارش کن از رختخواب جداش کن بشور دست و رویش شانه بزن به مویش … بره به کودکستان میان آن گلستان

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۲] izanami: حسنی بی دندون شده زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده بادندوناش شکسته بادوم سخت و پسته مک زده به آبنبات هی جویده شکلات قندونو خالی کرده وای که چه کاری کرده دونه به دونه دندوناش خراب شدن یواش یواش

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۳] izanami: رزالین: حاجی لک لک تو کجایی ؟ رو بلندی چی چی خوردی ؟ نون قندی ؟ مال من کو ؟ پیشی برده اگه پیشی رو ببینم ،سر دمشو می چینم

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۳] izanami: خرگوشک مامانی تا کی میخوای بخوابی؟ دویدی و دویدی خسته شدی خوابیدی لاک پشته از کنارت رد شد و تو ندیدی

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۳] izanami: چه دختری چه چیزی دست میکنه تو دیزی گوشتاشو درمیاره نخوداشو جا میذاره دیزی که گوشت نداره باباش خبر نداره

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۳] izanami: دکتر چه مهریونه درد منو میدونه با شوخی و با خنده زخم منو میبنده میگه مریض کوچولو کوچولو و موچولو برو بخواب تو خونه دوای تو همینه تا که بشی سلامت خوشحال و شاد و راحت

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۳] izanami: آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برام مشکله کاشکی اونو می بستم ای خدا چی کار کنم آهو مو پیدا کنم ای خدا چی کار کنم آهو مو پیدا کنم وای چکنم وای چکنم کجا اونو پیدا کنم کاشکی اونو می بستم کاشکی اونو می بستم

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۴] izanami: پاییزه و پاییزه برگ درخت می ریزه هوا شده کمی سرد روی زمین پر از برگ دسته دسته کلاغا میرن به سوی باغا همه باهم یکصدا میگن قار قار قار قار

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۵] izanami: ای اسمان چه میشد برف تو خوردنی بود خوش مزه و قلنبه مانند بستنی بود هم طعم طالبی داشت هم انبه و گلابی با رنگهای خوشگل زرد و بنفش و ابی ای وای ارزویم دارد یکی دو مشکل این جور بستنی ها قاطی است با شن و گل

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۶] izanami: عروسک خوشگل من بشین کنار دل من شب شد لا لا کن-شب شد لا لا کن. دختر ناز خوب من , نازنین محبوب من شب شد لالا کن-شب شد لالا کن سر شبی عروسک من تو دل مامان و بابا خودشو جا می کنه میره لالا می کنه (2 بار) نه دیگه گریه می کنه نه دیگه دعوا می کنه نه مثل بچه های بد داد و غوغا میکنه.

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۶] izanami: مامان فرفری: دختری دارم کس نداره مثل او هیچ کس نداره موهاشو ببین سیاااههههه چشماش قشنگه ماههههه قدشو ببین بلنده دالی می کنه می خنده- دالی می کنه می خنده مامانی منو لوس می کنه می بوسه هی بوس میکنه میشینه مامان کنارم چه مامان نازی دارم شادی می کنیم قهقه قه غذا می خوریم به به به- غذا می خوریم به به به

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۷] izanami: لای لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقع ِ خواب حالا لای لالایی گل نینی خوابای خوب ببینی روی ابرا بشینی مامانی خوبه پیشت میمونه قصه میخونه دونه به دونه

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۷] izanami: یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه می زنم زمین، هوا می ره نمی دونی تا کجا می ره من این توپو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۸] izanami: گل گل گل !گل اومد کدوم گل؟! همون که رنگارنگه ؛برای شاپرکها یه خونه ی قشنگه! کدوم کدوم شاپرک؟! همون که روی بالش ،خال های :سرخ وزرده با بال های قشنگش، می ره وبرمی گرده کدوم بال؟! بالی که باز می شه وبسته می شه می بنده اون روشاپرک وقتی که خسته می شه (شاپرک خسته می شه بالهاشو زود می بنده روی گلها می شینه شعرمی خونه می خنده)(تکرارکنید)

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۸] izanami: خوشحال و شاد و خندانم قدر دنیا رو می‌دانم خنده کنم من دست بزنم من پا بکوبم من جوانم. در دلم غمی ندارم زیرا هست سلامت جانم عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیایید شادی کنیم. بیایید باهم بخوانیم ترانه‌ی جوانی را عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیایید شادی کنیم. گل بریزم من از روی دامن بر روی خرمن شادانم

[۵/۸،‏ ۱۳:۰۹] izanami: باز تلفن زنگ میزنه تو گوشم آهنگ میزنه من گوشیرو برمیدارم میگم الو سلام دارم مامان جونم صداش میاد صدای خنده هاش میاد از پشت سیم بهم میگه بزرگ شدی حالا دیگه صدآفرین بر پسرم ، برات یه هدیه می خرم صدآفرین بر دخترم ، برات یه هدیه می خرم

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۱] izanami: صبح که از خواب پا میشم اول آفتاب پا میشم یه کمی ورزش میکنم تو باغچه نرمش میکنم صدا میزنم مامان جون چایی رو بریز تو فنجون وقتی چایی رو نوشیدم مامانو بابارو بوسیدم میرم به کودکستان خوشحال و شاد و خندان

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۲] izanami: این خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعناع ساخته تنهای تنها ساخته (هزار بار این بیت رو تکرار کنید لطفا ) دیو اومد ،کدوم دیو(مجددا هزار بار تکرار کنید ) دیوی که توی خواب بود ،کدوم خواب؟ خوابی که تو چشاته،کدوم چشم؟ چشمی که روزو گم کرد،کدوم روز؟ روزی که قصر ما بود،کدو قصر؟ دیو اومد دیو اومد دیو اومد کدوم دیو کدوم دیو کدوم دیو صداش کنیم رهایی زمینی نه هوایی انگار به فکر مایی انگار به فکر مایی به فکر ما نبودی ،از غم رها نبودی وگرنه دیو دود میشد یک شبه نابود میشد ین خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعناع ساخته تنهای تنها ساخته 7 درو بستی نمکی 1درو نبستی نمکی 7 درو بستی نمکی 1درو نبستی نمکی همینه که بی عروسکی،همینه که بی بادبادکی یک الک بی دولکی همینه که بی عروسکی ین خونه رو کی ساخته اوسای بنا ساخته با چوب نعناع ساخته تنهای تنها ساخته (هزار بار تکرار کنید ) خونمون رو آب برده اقصه رو خواب برده دیو اومد ،کدوم دیو(لطفا هزار بار تکرار کنید )

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۲] izanami: وقتی میای به خونه خونه چه زیباست بابای من قشنگترین بابای دنیاست بابای خوبم دوست دارم اخه تو مهربونی پدر جون مادرجون شما ها همزبونید الهی همیشه شما پیشم بمونید

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۳] izanami: خاله من رو صورتش یه عالمه خال داره از همونا که پینه دوز به روی هر بال داره می خوام به خاله ام بگم یواشکی یه روزی خاله جون خال خالی ام مثل یه پینه دوزی

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۴] izanami: ای یار با شهامت من گویم از امامت امامت خوش صفا دوازده پیشوا اول امام علی دوم امام حسن سوم امام حسین چهارم علی ابن الحسین ای یار خوش گفتگو از امام پنجم بگو از طاهران طاهر است محمد باقر است ششم جعفر صادق هفتم موسی کاظم هشتم امام رضا رضاست به حکم قضا نهم محمد علی دهم علی النقی یازدهم عسکری دوازدهم غایب است مهدی (ع ) صاحب زمان اوست خدای را نشان

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۵] izanami: دویدم و دویدم, به قلکم رسیدم زدم اون رو شکستم تا پول بیاد تو دستم ,هیچی نبود تو قلک به جز یک سوسک کوچک سوسکه بگم چی کار کرد؟ ترسیدوزود فرار کرد خونه ی اون خراب شد دلم براش کباب شد دویدم و دویدم, رفتم برای سوسکه یک قلک نو خریدم

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۵] izanami: ماسه تا دختر خاله میرویم خونه خاله میخوریم چلو کباب میپریم تو رختخواب رختخواب پاره میشه به مامان گفته میشه کتک ها خورده میشه

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۷] izanami: خرگوش من چه نازه گوشاش چقد درازه مثل بخاری گرمه چه خوشگلو چه نرمه دستاشو پیش میاره به روی هم میزاره میخوره برگ کاهو میپره مثل آهو

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۷] izanami: چه گربه ی تنبلیه همش زیر صندلیه گربه باید موش بگیره حرف منو گوش بگیره

[۵/۸،‏ ۱۳:۱۹] izanami: شبا که ما می خوابیم آقا پلیسه بیداره ما خواب خوش می بینیم اون در فکر شکاره آقا پلیسه زرنگه با دشمنا می جنگه

[۵/۸،‏ ۱۳:۲۵] izanami: این اخر بداموزیه اینو واسه بچه هاتون نخونین ها: کلاغه میگه قار قار ننه اش میگه زهرمار باباش میگه ولش کن چادر سیا سرش کن از خونه بیرونش کن

[۵/۸،‏ ۱۳:۲۶] izanami: از مدرسه اومدم رفتم تو آشپزخونه دیدم مامان آش پخته هی ریختم هی خوردم هی ریختم هی خوردم مامان اومد بالا سرم با ملاقه زد تو سرم آخ سرمو آخ بدنم این عضلات گردنم

[۵/۸،‏ ۱۳:۲۶] izanami: یه خروس چاقو چله نشسته روی پله پراش چقدر قشنگه قشنگو رنگارنگه قوقولی قوقوش ، قوقولی قوقوش بلنده بالهاشو هی وا میکنه میبنده یه تاج داره رو کله اش ناخن داره روپنچه اش چشمهای ریزی داره ناخنهای تیزی داره خورشید که میره تو خونه خروسه دلش میگیره

صبحا من اینو واسته پسرم میخونم

صبح که میشه

مامان مثل همیشه

زود از خواب پامیشه

بابا رفته خیابون

برامون بخره نون

کره عسل مربا

نون گرم تافتون

من بیدارم

ولی تو رختخوابم

عروسکم کنارم

مامان‌میاد اتاقم

میگه.... نازم(اسم بچه)

صبح شده بلند شو

افتاب زده بازم

دست و رو مو میشورم

لباسامو‌میپوشم

میرم پیش مامان و بابام

میگم به اونا سلام

ای بچه ها ای بچه ها

اینو بدونین شماها

که بهترین دوستای ما

مامان و بابان، مامان و بابان

ممنونم😘😘

خواهش میکنم. چنتایی فرستادن برات.

عروسکم لالاش میاد شب که بشه باباش میاد

سوار اسب سم طلا 

میاد میاد از اون بالا

براش قاقا میاره

طوق طلا میاره

طوق طلا به گردنش 

میفته روی پیرهن

جیرینگ جیرینگ میکنه براش

چقدر دوسش داره باباش

قورقور قورباغه توسبزه های باغ گرمش شده توافتاب شیرجه میره توی اب اروم وچیکه چیکه اب میریزه توبرکه به به چه نازه شنا تواب تازه .

خرگوش گیج وویج بود توفکریک هویج بود هویج توی باغ بود صاحبش ی کلاغ بود کلاغه بال وپرداشت از همه جا خبر داشت هویج وزودی برداشت تودست خرگوش گذاشت خرگوشه اونوزود برد قریچ قریچ قریچ خورد

خریده بودباباجون ی گاوه گنده پارسال ی گوساله خوشگل دنیااورده امسال هم منوهم باباجون شدیم حسابی خوشحال باخوردن شیر گاو سالم میشیم وسرحال

زنبورزردوقرمز هی میکنه وزووز دنبال گل میگرده یک گل نازوقرمز اروم میاد کنارم میشینه روی دستم شاید خیال میکنه من گل وغنچه هستم وای وای وای چکارکرد مامان میگه بوست کرد پس چراجای بوسش این همه میکنه درد

اتل متل دریاچه اردک داره غاز داره ماهی داره لک لک داره لک لک دریاچه قشنگ ونازه گردن اون مثل طناب درازه اون میتونه شناکنه ،بپره یا میتونه یک پاشوبالاببره 

پنجه وچنگال دارم دم دارم ویال دارم وقت دویدن انگار پرنده ام بال دارم شجاعمو زرنگم همسایه پلنگم سلطان جنگلم من دشمن هر حیوون تنبلم من حالا بگو کیم من شیر