[۵/۸، ۱۳:۰۱] izanami: رزالین: گل همه رنگش خوبه بچه زرنگش خوبه تو کتابا نوشته تنبلی کار زشته تنبل همیشه خوابه جاش توی رختخوابه پاشو پاشو بیدارش کن از رختخواب جداش کن بشور دست و رویش شانه بزن به مویش … بره به کودکستان میان آن گلستان
[۵/۸، ۱۳:۰۲] izanami: حسنی بی دندون شده زار و پریشون شده بی احتیاطی کرده حالا پشیمون شده بادندوناش شکسته بادوم سخت و پسته مک زده به آبنبات هی جویده شکلات قندونو خالی کرده وای که چه کاری کرده دونه به دونه دندوناش خراب شدن یواش یواش
[۵/۸، ۱۳:۰۳] izanami: رزالین: حاجی لک لک تو کجایی ؟ رو بلندی چی چی خوردی ؟ نون قندی ؟ مال من کو ؟ پیشی برده اگه پیشی رو ببینم ،سر دمشو می چینم
[۵/۸، ۱۳:۰۳] izanami: خرگوشک مامانی تا کی میخوای بخوابی؟ دویدی و دویدی خسته شدی خوابیدی لاک پشته از کنارت رد شد و تو ندیدی
[۵/۸، ۱۳:۰۳] izanami: چه دختری چه چیزی دست میکنه تو دیزی گوشتاشو درمیاره نخوداشو جا میذاره دیزی که گوشت نداره باباش خبر نداره
[۵/۸، ۱۳:۰۳] izanami: دکتر چه مهریونه درد منو میدونه با شوخی و با خنده زخم منو میبنده میگه مریض کوچولو کوچولو و موچولو برو بخواب تو خونه دوای تو همینه تا که بشی سلامت خوشحال و شاد و راحت
[۵/۸، ۱۳:۰۳] izanami: آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم آهویی دارم خوشگله فرار کرده ز دستم دوریش برام مشکله کاشکی اونو می بستم ای خدا چی کار کنم آهو مو پیدا کنم ای خدا چی کار کنم آهو مو پیدا کنم وای چکنم وای چکنم کجا اونو پیدا کنم کاشکی اونو می بستم کاشکی اونو می بستم
[۵/۸، ۱۳:۰۴] izanami: پاییزه و پاییزه برگ درخت می ریزه هوا شده کمی سرد روی زمین پر از برگ دسته دسته کلاغا میرن به سوی باغا همه باهم یکصدا میگن قار قار قار قار
[۵/۸، ۱۳:۰۵] izanami: ای اسمان چه میشد برف تو خوردنی بود خوش مزه و قلنبه مانند بستنی بود هم طعم طالبی داشت هم انبه و گلابی با رنگهای خوشگل زرد و بنفش و ابی ای وای ارزویم دارد یکی دو مشکل این جور بستنی ها قاطی است با شن و گل
[۵/۸، ۱۳:۰۶] izanami: عروسک خوشگل من بشین کنار دل من شب شد لا لا کن-شب شد لا لا کن. دختر ناز خوب من , نازنین محبوب من شب شد لالا کن-شب شد لالا کن سر شبی عروسک من تو دل مامان و بابا خودشو جا می کنه میره لالا می کنه (2 بار) نه دیگه گریه می کنه نه دیگه دعوا می کنه نه مثل بچه های بد داد و غوغا میکنه.
[۵/۸، ۱۳:۰۶] izanami: مامان فرفری: دختری دارم کس نداره مثل او هیچ کس نداره موهاشو ببین سیاااههههه چشماش قشنگه ماههههه قدشو ببین بلنده دالی می کنه می خنده- دالی می کنه می خنده مامانی منو لوس می کنه می بوسه هی بوس میکنه میشینه مامان کنارم چه مامان نازی دارم شادی می کنیم قهقه قه غذا می خوریم به به به- غذا می خوریم به به به
[۵/۸، ۱۳:۰۷] izanami: لای لالایی گل لالا مهتاب اومده بالا موقع ِ خواب حالا لای لالایی گل نینی خوابای خوب ببینی روی ابرا بشینی مامانی خوبه پیشت میمونه قصه میخونه دونه به دونه
[۵/۸، ۱۳:۰۷] izanami: یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه می زنم زمین، هوا می ره نمی دونی تا کجا می ره من این توپو نداشتم مشقامو خوب نوشتم بابام بهم عیدی داد یه توپ قلقلی داد
[۵/۸، ۱۳:۰۸] izanami: گل گل گل !گل اومد کدوم گل؟! همون که رنگارنگه ؛برای شاپرکها یه خونه ی قشنگه! کدوم کدوم شاپرک؟! همون که روی بالش ،خال های :سرخ وزرده با بال های قشنگش، می ره وبرمی گرده کدوم بال؟! بالی که باز می شه وبسته می شه می بنده اون روشاپرک وقتی که خسته می شه (شاپرک خسته می شه بالهاشو زود می بنده روی گلها می شینه شعرمی خونه می خنده)(تکرارکنید)
[۵/۸، ۱۳:۰۸] izanami: خوشحال و شاد و خندانم قدر دنیا رو میدانم خنده کنم من دست بزنم من پا بکوبم من جوانم. در دلم غمی ندارم زیرا هست سلامت جانم عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیایید شادی کنیم. بیایید باهم بخوانیم ترانهی جوانی را عمر ما کوتاست چون گل صحراست پس بیایید شادی کنیم. گل بریزم من از روی دامن بر روی خرمن شادانم
[۵/۸، ۱۳:۰۹] izanami: باز تلفن زنگ میزنه تو گوشم آهنگ میزنه من گوشیرو برمیدارم میگم الو سلام دارم مامان جونم صداش میاد صدای خنده هاش میاد از پشت سیم بهم میگه بزرگ شدی حالا دیگه صدآفرین بر پسرم ، برات یه هدیه می خرم صدآفرین بر دخترم ، برات یه هدیه می خرم