2777
2789

سلام بچه ها، من این ماه آی یو آی دارم، یه بار دیگه هم انجام دادم و نتیجه نداده😶 هم من و هم شوهرم سالم هستیم و دکتر میگه ناباروریتون بدون علته، من خیلی به طب سنتی و این چیزا اعتقاد ندارم ولی با خودم فک کردم تلاش کنم این ۱۰ روزی که تا آی یو آی وقت دارم رحممو گرم کنم و به شوهرم هم گرمی بدم، منظورم بیشتر همون خوراکی های معمول مثل خرما و انجیره نه عرق های گیاهی و داروهای عطاری ها

حالا می خوام از کسایی که واسه ناباروری پیش پزشک طب سنتی رفتن کمک بگیرم و سوالم اینه که آیا خوردن گرمی و روغن مالی شکم کافیه یا چیز دیگه ای رو هم باید رعایت کنم که من ازش بی اطلاعم

خدایا فرزندم رو سالم و صالح و زیبا قرار بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منوشوهرم هم قبل بارداریم داروهای گیاهی خوردیم وجواب گرفتیم.من به تب سنتی اعتقاد دارم.بیشتر دارو های شیمیایی هم از همین چیزا درس میشه دیگه.اون موقع عطاری عسل وکشمش سیاه دانه کنجد وخاویار دارچین و...میداد شوهرم میخورد گاهی منم میخوردم .البته عطاریه معروف بود به عطاری ناباروری.اگه دختر میخوای اینارو نخور اینا تاًثیر زیادی رو پسر شدن جنین میزاره

من واسه ناباروری نرفتم. ولی واسه چیزای دیگه رفتم عااالیه. فقط دکترت حتما باید خوب باشه. واسه چیزایی ...

شما اسم دکترت چی بوده؟

من طب سنتی نرفتم ۶ ماه خودمون فقط گرمی و مغزیجات خوردیم ، عسل طبیعی ، روغن گیاهی و حیوانی ، مرغ و تخ ...

خوب بعد با این کارا باردار شدی؟

الان دو قلو بارداری که عکس دو تا نی نی گذاشتی؟

مشکلتون چی بود؟

منوشوهرم هم قبل بارداریم داروهای گیاهی خوردیم وجواب گرفتیم.من به تب سنتی اعتقاد دارم.بیشتر دارو های ...

برام دختر و پسر فرقی ‌نداره، این عطاریه کجا هست

شما مشکلتون چی بود؟

برام دختر و پسر فرقی ‌نداره، این عطاریه کجا هست شما مشکلتون چی بود؟

من همسرم واریکسل داشت وعمل هم کرده بود خوب نشده بود .عطاریه توتبریزه هرماه همسرم داروهاشو میخورد ومیرفت آزمایش جوابشو واسه دکتر عطاریه میبرد

خوب بعد با این کارا باردار شدی؟ الان دو قلو بارداری که عکس دو تا نی نی گذاشتی؟ مشکلتون چی بود؟

آره ، اضافه وزنم داشتم کم کردم ، تنبلی تخمدان داشتم فقط قرص هم مصرف کردم ۲ ماه

خودمم احساس میکردم رحمم سرد بود بخاطر اون کلا سردیجات رو گذاشتیم کنار 

بله الان دو قلو ان