2777
2789
عنوان

زندگی خواهرم🙁🙁

6747 بازدید | 149 پست

من ی خواهر دارم ک 33 سالشه .از زمان مجردی سرگوشش خیلی میجنبید.خیلی زیاد،18سالش بود با دوست داداشم ک همسن خودش بود و بیکار بود ازدواج کرد.ن خانواده ما ن خانواده اونا راضی نبودن.اما ب هرطریقی ک بود ازدواج کردن عقد ک بودن خیانت های شوهرش شروع شد،حتی دختر خالمو ب زور گزفته بود ماچش کنه.ک ابروریزی شد و خواهرم خواست طلاق بگیره.اما با التماس های پسر و خانوادش طلاق نگرفتن و رفتن ماه عسل و زندگیشون رو شروع کردن.شش ماه زندگی کردنه.طی این شش ماه کارش شوهرش این بود ک تیپ بزنه بره تو خیابون ب دخترا تیکه بندازه.

و هزارتومنم تو جیبیش نبود.خلاصه بعد شش ماه خواهرم طلاق گرفت.چهارسال مطلقه بود.و سرکار میرفت و مشغول بود.تو این مدتم خاستگار داشت.و زیر ابی هم میرفت،فکر بد نکنید،درحد دوستی معمولی و تلفنی.😉

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

استارتر میگه خواهرم زیر آبی میرفت بعد میگه فکر بد نکنید😐خب فکر بیشعورم خودش جا بد میره با جمله زیر ابی

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

خب 

خب

خب

دوست عزیز برای حاجتم صلوات میفرستی😍پسر یکی یدونه ی من حضرت زینب نگهدارت👪بعد از دوسال کاربریم برگشت 😍😍😍😍الان دیگه دوتا پسر خوشگل وشیطون دارم ..خدای مهربونم خودت مواظب بچه هام و همسرم باش🙏🙏🙏هرکی امضامومیخونه اگه دلش خواست برام دعا کنه گرفتاریام حل بشه لایک‌کنه منم صلوات می‌فرستم براش🍀

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز