2821
2789
عنوان

خرید سیسمونی

114 بازدید | 17 پست

دوستان کی تازگیا سیسمونی خریده از کجا؟ یه جا میخوام همه چی داشته باشه قیمتاشم مناسب

باشه پیشنهادی دارید؟ و اینکه کسی از آقا بزرگ خرید کرده قیمتاش چه جوریه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چند هفته جنسیت نی نی مشخص شد؟ 

من 16 هفته رفتم مشخص بود هر چند تو سونو ان تیم تقریبی همونو گفته بود و درست بود

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

اقا بزرگو میگن خیلی قیمتاش مناسبه،اکثر کاراشم ایرانی،اگه خیلی دنبال برند نیسی برو اونجا،

یدونه هم من میشناسم دست کمی از اقا بزرگ نداره،جاده ملارده انبارش،ب قیمت عمده میده همه جنساشو،من خودم ازونجا زیادخرید کردم،خرید بالای صدپنجاه تومن هم ارسال داره،ولی هزینه ارسال باخودمشتری،زیر صدوپنجاه ارسال نداره،میتونی هم حضوری خرید کنی هم نتی،

خدایا تنها تو غیرممکن را ممکن میکنی،پس غیرممکنم را ممکن کن...
من رفتم اقابزرگ خوشم نیومد..خوب نبود کیفیت ها خیلی پایینه.. منم میخوام بخرم

اخه خیلی تعریف میکنن تو تلویزیون نشون داد یه بار میگفت جنسا مارک من نمیخوام زیاد گرون بخرم ولی یه چیز خوب و معقول باشه

من رفتم آقابزرگ بعضی چیزاش خوب بود بعضیاش نه ولی کلا خواستی بری تو کانالش عضو شو هروقت بار جدیدش اومد برو همون روز چون جنسای خوبش زود تموم میشه

مفتخرم مسلمانم .خدایا عاشقتم بابت همه چیز خصوصا امام حسین
اخه خیلی تعریف میکنن تو تلویزیون نشون داد یه بار میگفت جنسا مارک من نمیخوام زیاد گرون بخرم ولی یه چی ...

کارخوبی میکنی،لباس گرون واسه بچه خریدن اشتباهه،زن داداشم همه رو گرون خرید،تیکه ای پنجاه شصت تومن،بچش ک دنیا اومد چون درش بود هرکدومو دو سه بار پوشید،خیلی زود تنگش شد،ولی قیمت مناسب ک بخری زودم کوچیک شه ادم دلش نمیسوزه

کارخوبی میکنی،لباس گرون واسه بچه خریدن اشتباهه،زن داداشم همه رو گرون خرید،تیکه ای پنجاه شصت تومن،بچش ...

اره واقعا چون تند تند باید عوض کنی رشد میکنن کوچیک میشه

قیمتایی ک تو کانال گذاشته یکم باورنکردنیه،ولی درسته،همشون ب روزه،

یه سیسم نی فروشی گرون تو محلمون هست،من ک رفته بودم این انباره واسه خرید ا.ن سیسمونی فروشه هم اونجا بود،همون جنسارو میخره چندبرابر تومغازش میفروشه

اخه خیلی تعریف میکنن تو تلویزیون نشون داد یه بار میگفت جنسا مارک من نمیخوام زیاد گرون بخرم ولی یه چی ...

من که رفته بودم شوهرمم اعتراض کرد چرا تا اینجا اومدیم..همه لباساش  کج و کوله بود..قیمتاشم اصلا نسبت به کیفیت پایین نبود..تو اینستا چندتا مغازه هست ..سیسمونی تولو و ..هم جنساشون بهتره هم قیمتاش ...

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز