2777
2789
عنوان

درد تخمدان

55 بازدید | 2 پست

هر از گاهی قبل از پری تخمدان راستم تیر میکشه انگار باد میگیره تخمدانو، نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه😂ولی اینجوری میشه، چند ماه پیشم همینجوری بودم بعد از پری رفتم سونو کیست نداشتم، طبیعیه عایا🤔

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

اگه میگفتی وسط سیکل طبیعی بود ولی شایدم درد پری هست به اونجات میزنه اگه فکر میکنی هوا داره نمک دریا رو گرم کن بزار رو شکمت وروشم بشین

خدا من همیشه به بزرگی توایمان دارم واینکه همیشه کنارمی بازم کمکم کن بهت نیاز دارم بهم لیاقت مادری عطاکردی ودراوج ناامیدی چراغ خونمو پرنورتر کردی تو خودت مواظب عزیز تودلم باش همیشه خودم رو به تو سپردم خداااایا جگر گوشمو فقط به تو میسپاارم خدا اون نفس منه میدونی که امیدم رو ناامید نکن الهی امین 💕💖قربون صدای قلبت امیدمادر😍
اگه میگفتی وسط سیکل طبیعی بود ولی شایدم درد پری هست به اونجات میزنه اگه فکر میکنی هوا داره نمک دریا ...

مرسی عزیزم

عاشق همسرمم،مامان دوتا گل پسر، اگه تنبلی تخمدان داری و میخوای بچه دار بشی تاپیک اخرم رو بخون، اگر برات مفید بود بگو بهم ❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️