2777
2789
عنوان

مهریه

159 بازدید | 18 پست

واقعا متاسف شدم ازخوندن بعضی نظرات،اسلام این همه بها واحترام برای زن قائل شده یکیش مهریه هست ،فلسفه مهریه تمامابه خاطر ارزش دادنبه مازنهاست اونوقوقت شما با عدم آگاهی زیر سوال میبرید

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم الان كه خدا شكر به زن بها نميدن 

زندان واسه مهريه برداشتن 

يا بايد ببخشي يه ٢ قرون بگيري بري يا نبخشي بسوزي بسازي 

مهريه زياد هم دادگاه خيلي نصف ميكنه 

بعدشم نهايت مهريه قسطي كنه دادگاه هر ٧ ماه يك سكه اگه كسي داشته باشه پول نداشته باشه مثلا حقوق هر ١ سال يك سكه 

والا ادم حق طلاق همون اول بگيره از مهريه بهتره حداقل زندگي خسته شدي به تاب امدي راحت جدا شي 

البته نا گفته نماند اينقدر با مهريه كاسبي كردن خيليا كه دادگاه هميچين قانون هاي گذاشته 

من خودم دارم جدا ميشم مهريم تاريخ تولدم بود  كلا رفت رو هوا 

hair coloris ~ hair keratin 
تویه تاپیکی هرتوهینی حواستن به اسلام وقوانین ارزشمندش کردن

اولا هر کی به اسلام توهین میکنه کاملااااااا گوه خوردن دور از حصوررررر

چون اسلام کاملترین دینههههه

خاک بر سرشون کنم 

و حالا چه ربطی به مهریه داره؟

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
مهريه هيچ ارزشي كه نميده هيچ ،  توهين هم ميكنه به زن

دلایلت چیه؟!!!!من چند تادلیل برات میارم،اگه مهریه نباشه مردها راحت میتونن بدنبال هوسرانی خودشون برن بدون هیچ قید وشرطی،از نظر مالی زن بعداز جدایی میتونه پشتوانه داشته باشه،فرهنگ غلط ماایرانیها قوانین روبر ضد خودمون ایجادکرده

اولا هر کی به اسلام توهین میکنه کاملااااااا گوه خوردن دور از حصوررررر چون اسلام کاملترین دینههههه ...

مهریه روهم کاملا ردکردن،خطبه عقدعربی ومهریه همش اهانت به زنه،چقدر کوته فکرن آخه

دلایلت چیه؟!!!!من چند تادلیل برات میارم،اگه مهریه نباشه مردها راحت میتونن بدنبال هوسرانی خودشون برن ...

اون مردي كه بخواد با مهريه بمونه به اندازه ي پشكل ارزش نداره عزيزم اين از اين دوماً اون زن ميتونه با س ن  مباركشو برداره شروع كنه به كار كردن و خودش پشتوانه ي خودش باشه ! زن ها رو دست كم نگير عزيزم هيچوقت در مورد فرهنگ غلط هم نه عزيزم اتفاقاً مردم چشمشون ديگه باز شده به حقايق و خسته شدن

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
مهریه روهم کاملا ردکردن،خطبه عقدعربی ومهریه همش اهانت به زنه،چقدر کوته فکرن آخه

واااااااااا 

یعنی چی 

متاسفم واسشون

گاهی وقتا فقط خودت میتونی بفهمی چه قدر اون ادم سابق نیستی 😔اخه خیلی وقته دیگه از ته دل نمیخندم 😊💔 
اون مردي كه بخواد با مهريه بمونه به اندازه ي پشكل ارزش نداره عزيزم اين از اين دوماً اون زن ميتونه با ...

دقیقا انقد زندگی ها بخاطر مهریه ادامه پیدا کرده و آینده زن و مرد رو نابود کرده وقتی یکی از طرفین نمی‌خواد زندگی کنه چه اجباری به ادامه زندگی هست 

دقیقا انقد زندگی ها بخاطر مهریه ادامه پیدا کرده و آینده زن و مرد رو نابود کرده وقتی یکی از طرفین نمی ...

دقيقاً ، وقتي طرف ميتونه به سادگي جدا بشه و بره پي زندگيش و حتي خوشبخت تَر هم بشه . 

خدايا چنان كن سرانجام كار تا تو خشنود باشي و ما رستگار 
دلایلت چیه؟!!!!من چند تادلیل برات میارم،اگه مهریه نباشه مردها راحت میتونن بدنبال هوسرانی خودشون برن ...

عزيزم من مهريم ١٣٦٨ تا بود دارم طلاق ميگيرم دادگاه مهريم كرد ١٠٠ تا 😂😂 قاضي گفت اووووو تاريخ تولدته ميدوني كل دادگاه بديم بهت بازم كم مياد واسه مهريه مسخره هم كرد 😐 بعد ديد شوهرم هيچي به نامش نيست گفت خانمي ببخش جدا شو اين كه چيزي نداره يا قسطي ٨ ماهي ١ سكه يا ٢٠ ميليون اول بگير بعد طلاق  يا برين توافق كنيد بعد شما ميگي زن پشتوانه داره كوووو !؟ وقتي دادگاه پشت مرد پشتوانه ما كو !؟ 

hair coloris ~ hair keratin 
اون مردي كه بخواد با مهريه بمونه به اندازه ي پشكل ارزش نداره عزيزم اين از اين دوماً اون زن ميتونه با ...

خوب قوانینرواسلام جوری قرار داده که منفعت بیشتری به مسلمانان برسه واز فساد و...جلوگیری کنه،درسته حرفت عزیزم ولی درکل مهریه باعث میشه مرد متعهدتر ومقیدتر رفتار کنه ودرمقابل لغزشها محکم تر باشه،تمام خانمها سواد وتوان ندارن که بعد طلاق برن کار