2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار از پریودت بگذره بعد بزن گلم صبر پیشه کن

خانومی شما بارداری میشه جواب منو بدید؟ سن بارداری از اولین روز پری حساب میشه یا سونوگرافی مشخص میکنه سن دقیقشو؟

خانومی شما بارداری میشه جواب منو بدید؟ سن بارداری از اولین روز پری حساب میشه یا سونوگرافی مشخص میکنه ...

سونوگرافی تعیین میکنه عزیزم.... من سر بچه اولم دکتر با تاریخ پریود یک چیز حدودی گفت که حدودا یکی دو هفته با سن دقیق فرق داره که با سونو گرافی یا آزمایش معلوم میشه

سونوگرافی تعیین میکنه عزیزم.... من سر بچه اولم دکتر با تاریخ پریود یک چیز حدودی گفت که حدودا یکی دو ...

مرسی از جوابتون پس من فردا موعدمه اگه حامله باشم آزمایشم امروز مشکوک شد پس نمیشه گفته ۴ هفتمه

مرسی از جوابتون پس من فردا موعدمه اگه حامله باشم آزمایشم امروز مشکوک شد پس نمیشه گفته ۴ هفتمه

اخهههه عزیزم.... نه شما تو اینترنت سرچ کن راهنما هست که میگه بهتون تعداد بتا منظور چند هفته است.... چند بود تعداد بتا؟؟؟ 

اخهههه عزیزم.... نه شما تو اینترنت سرچ کن راهنما هست که میگه بهتون تعداد بتا منظور چند هفته است.... ...

رفتم آزمایشگاه گفتم آزمایش بارداری میخوام بدم گفت مشکوکه گفتم بتا چند بود گفت تو نگفتی که تیتر میخوام من نمیدونستم باید قبلش بگم که تیتر میخوام، بعد گفت ما آره یا نه شو میگیم فقط بهت

من دیگه بی بی چک نمیزنم..اون ماه دوازده روز تاخیرداشتم ازمایش دادم چندتا بی بی زدم اخرشم پری شدم...این ماه گفتم اگه یک ماه تاخیرداشتم اون موقع میرم ازمایشگاه....والا انتظار سخته