2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 27 پست
میترسم بگم رومون تو هم باز شه بگه خوب کردم😔

اگه گفت خوب کردم طلاقتو بگیر

شرمنده ولی غلط کرده فیلم های بد ببینه و رابطه پنهانی داشته باشه حتی مجازی

اگه پشیمون شه و ابراز پشیمانی کنه طوری نیست چون خودمونم گهگاه سر و گوشمون میجنبه... ولی اگه گفت خوب کردم... برخورد باید جور دیگه باشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گفت خوب کردم طلاقتو بگیر شرمنده ولی غلط کرده فیلم های بد ببینه و رابطه پنهانی داشته باشه حتی مج ...

بابا مگ الکی طلاق من هجده سالم😞تازه رابطه ام داشتم باهاش البته دوسش دارم 

ن پیچ نداره برا یکی دوسال پیشه  تازه میگه گوشیمم بفروشم همسایمون نیازمنده پسرش میخاد ارزون بدم ...

معلومه شوهرت مرد خوبیه

یبار باش حرف بزن و مشکلتون بگو

فقط بپا دعوا نشه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
بهتر نیست هیچ کدومتون نبینید؟

مگه مشکلی پیش میادچراجلوشوبگیرم که بره قایمکی کاری انجام بده من الان 7ساله خداروشکرمشکلی برامون پیش نیومده بیشترهم باهم دوست هستیم 

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست
اره چون من همون اول ک عقد کردیم گوشیشو چک کردم تازه از صبح تا شب سرکاره.. من حساسن زیاد  دست خو ...

دیگه تو دوران مجردی همشوووون میبینن و دو سه تا دوس دختر رو شاخشونه

حساس نشو،مهم بعد از ازدواجه

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

بابا جان مردا کنجکاون ببین چطوریاست مخصوصا اوایل ازدواج میخوان همه چیز بلد باشن..... 

هم پسرا هم نگاه کردن... چرا به مسایل شخصی طرف گیر میدید..!

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
بابا جان مردا کنجکاون ببین چطوریاست مخصوصا اوایل ازدواج میخوان همه چیز بلد باشن.....  هم پسرا ...

مثلا پیچ دخترای خرابو ک از همه جاهاشون عکس گذاشتن پی بهشون یاد میده؟

مثلا پیچ دخترای خرابو ک از همه جاهاشون عکس گذاشتن پی بهشون یاد میده؟

کنجکاویه!!

شما چون علاقه نداری به نظرت بیخود میاد..!

مردا هم میگن زنا 2ساعت غیبت میکنن چی گیرشون میاد..ولی میبینی براش خیلی هم جزابه!

نمیشه تمام علاقه ها و خاسته های یک ادم رو کنترل کرد!! فقط میتونی بگی خوشم نمیاد از اینا نگاه کنی..حس بدی بهم میده..نمیتونی بگی حق نداری و میکشمت و اینا...

نه تو این قضیه..کلا این رفتار و نحوه برخورد غلطه

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای