2777
2789
عنوان

شوهرم...

418 بازدید | 27 پست

بچه ها همین الان تو پیچ خواهرشوهرم یه پیچ پیدا کردم برا شوهرم بوده فقط فامیلیش و عوض کرده دیدم زنای .... و فالو کرده 😭 البت زیاد نبود خیلی حالم بده ـ.. البته گفته بود قبلنا اینستا داشتم پاک کردم.. چند شب پیشم ک پیش هم خوابیده بودیم رفت تو گوگلش ک اخبار و ببینه دیدم تو تاریخچه گوگلش ..زنای... و فیلمای ... من دوماهه عقد کردم میترسم شوهرم خیانت کنه بهم بدم اومده ازش😭  اونروز گوشیشو چک کردم چیزی نداشت  بهش بگم اینستاشو؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه هرکی فیلم ببنه خیانت میکنه لطفاباشوهراتون دوست باشین منم باشوهرم میبینم تانخوادتنهایی ببینه فکرش جاهای دیگه بره بجای اینکه جلوشوبگیری که قایمکی کاری کنن

فرشته کوچولوي مامان…امروز خيلي به يادت بودم..خييلي با ياد خنده هات با ياد نگاهت بغض کردم…خوشگل من.خواهش ميکنم از خدا اجازتو بگيرو اينماه بيا تو دلم…قول ميدم بهترين مامان دنيا باشم واست

امیدوارم حرف اینایی ک حالا میان میگن بذار ببینه و فلان رو گوش نکنی

کار درستی نیست آدم عکس یا فیلم س کسی ببینه

و از اون بدتر پنهان کاریه

ک ی پیج پنهونی داشته باشه

یجوری باش سنگین بشو و بهش بگو ک بفهمه دفعه دوم اگه تکرار کنه کارشو ب این راحتی قابل بخشش نیست

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
میترسم بگم رومون تو هم باز شه بگه خوب کردم😔

صلاح ملک خویش را خسروان داره ولی بگی بهتره بگو تو دیگ زن داری خودت دوران مجردیت تموم شده ک دنبال این چیزا باشی بگو ک خوشت نمیاد و اینا

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
مگه هرکی فیلم ببنه خیانت میکنه لطفاباشوهراتون دوست باشین منم باشوهرم میبینم تانخوادتنهایی ببینه فکرش ...

بهتر نیست هیچ کدومتون نبینید؟

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خدا لعنت کنه باعث این اینستارو

طرف اختیار خودشو نداره اونوقت شماها به یه اپلیکیشن که این همه اشتغال زایی کرده و میشه روزهامونو توش به اشتراک بزاریم چیکار دارین آخه؟😶😶😶😶

امیدوارم حرف اینایی ک حالا میان میگن بذار ببینه و فلان رو گوش نکنی کار درستی نیست آدم عکس یا فیل ...

ن پیچ نداره برا یکی دوسال پیشه  تازه میگه گوشیمم بفروشم همسایمون نیازمنده پسرش میخاد ارزون بدم ب اون   گوشی ساده داره   اخه کارش مکانیکی یروز مغازش بوزم یه زنایی با تیپ افتضاحححح میان پیششاااا