2821
2789

اگر مشکل گوارشی ندارید قرص لاغری باریچ و زیره استفاده کنید همچنین خوردن ناشتا چایی سبز . پدرخودم با اینا لاغر کرده در عرض ۱ ماه ۸ کیلو کم کرده 

داییم با قرص سرکه سیب که بعد ناهار میخورد ۱ ساعت بعدش پیاده روی اهسته و تند شروع میکرد لاغر کرد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزم، دنبال این چیزا نرو، بعضی از داروهای لاغری که تبلیغ میشن آمفتامین و ترکیبات شیشه توش دارن و هزارتا عارضه ممکنه داشته باشن، باور کن بهترین راه رژیم غذایی زیر نظر دکتر یا مشاور تغذیه اس،. من خیلی وقت بابت این موضوع گذاشتم و کلی این ور و اون ور پرس و جو کردم، نتیجه ی وقتی که گذاشتم این بود که بهترین کار رژیم اصولی و علمی هست 

آخرشم رژیم گرفتم،. خداییش خیلی ام راضی بودم 

لینک کانال کلینیک تغذیه و رژیم درمانی که ازش رژیم گرفتمو برات میذارم،.  دعام کن 

اینم لینکش 👇👇🙂

کلینیک تغذیه و رژیم درمانی

برای دریافت انواع رژیم‌های کاهش وزن، افزایش وزن  ،تناسب اندام، بارداری و شیردهی، ورزشکاری، کودک و نوجوان، سالمندان، افراد معلول و رژیم مخصوص بیماری‌های قلبی‌عروقی، کلیوی(سنگ های کلیه) ، دیابت، کبد چرب و بیماری‌های گوارشی، تنبلی تخمدان، تخمدان پلی کیستیک و  ...  به آیدی زیر پیام دهید:

Drzahrab@

پزشک مشاوره تغذیه ورژیم درمانی از دانشگاه شهیدبهشتی

آدرس کانال :

http://t.me/dietclinicz/

دو تا از دوستامو ویکی از همکارامم گرفتن رژیم و الان خدا رو شکر راضی ان 

اخه رژیم سختمه وقتی حرص میخورم خیلی اذیت میشم رفتم دکتر نتونستم ادامه بدم فکر کنم اول باید برم روانپزشک

اگر مشکل گوارشی ندارید قرص لاغری باریچ و زیره استفاده کنید همچنین خوردن ناشتا چایی سبز . پدرخودم با ...

زیره رو منم شنیدم 

سبز یا سیاه 

چجوری استفاده میکنن

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

سلام من دمنوش خوردم جواب نگرفتم ولی  ...

سلام من از شرکت بهین دارو قرص لاغری گرفت خدایی راضی بودم محصولاتشون همه اصل و اورجینال هستند قبلا از جای دیگه قرص لاغری گرفتم اصلا جواب دهی نداشت ولی از بهین دارو قرص گرفتم توی یک دوره 12 کیلو وزن کم کردم قرصهای لاغری معروف داره اگر خواستید بهین دارو را به فارسی سرچ کنید اینم ادرس سایتشون

https://www.behindaruuu.com  اینم شمارش 

09120304263

09197142162   به همجا هم ارسال داره  من ازشون قرص جی سی گرفتم محصولات شون خیلی متنوع هستش پیشنهاد میکنم برید داخل سایتشون ببینید