2777
2789
عنوان

بازم لکه بینی

97 بازدید | 15 پست

دوستان من لکه بینی داشتم هفته ی ۵ ام دکتر واسم شیاف نوشت ۱۰ تا دوشب استفاده کردم ولی هنوز قط نشده خیلی میترسم تروخدا اگه چیزی میدونید کمکم کنید 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم چیزی نیس که نترس خیلی ها لک و اصلا خونریزی داشتن و خداروشکر چیزی نشده امیده ات به همون خدایی باشه که این فرشته رو گذاشت تو دلت شیاف خیلی خوبه عزیزم استفاده کن استراحت مطلقققق و اینکه اصلا اصلا استرس نداشته باش آروم باش ایشالا که خوب میشی و خدا نی نی تو حفظ کنه 😍

لطفامیشه برا سلامتی نی نی تودلیم صلوات بفرستید 🙏😍🙁
شبی یه دونه استفاده میکنی؟ دکتر من گفت تا لکه بینیت قطع نشده روزی 2 تا بزار بعد که قطع شد بکنش روزی ...

اره شبی یدونه دوتر گفت یعنی دوتاش کنم؟شما صب و شب استفاده میکردی؟

عزیز دلم چیزی نیس که نترس خیلی ها لک و اصلا خونریزی داشتن و خداروشکر چیزی نشده امیده ات به همون خدای ...

سعی میکنم استرس نداشته انشالله عزیزم انشالله خدا همه نی نی هارو حفظ کنه

یکم نشاسته حل کن تو اب بخور. موز هم خوبه. من خودم یکم لکه بینی داشتم نشاسته حل کردم خوردم از جامم تکون نخوردم. همش دراز کش پاهامم یکم از سطح زمین بالا داده بودم . هر چی تو نت خونده بودم عمل کردم. 

اره شبی یدونه دوتر گفت یعنی دوتاش کنم؟شما صب و شب استفاده میکردی؟

من صبح و شب استفاده میکردم. میخوای زنگ بزن به دکترت و بگو قطع نشده ، چکار باید بکنی. شاید گفت بکنیش روزی 2تا. شایدم گفت با همون روزی یکی ادامه بدی. ولی در کل نگران نباش . شیافهلکه بینی رو قطع میکنه، دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره