2777
2789
عنوان

چیکار کنم

150 بازدید | 12 پست

با شوهری که دروغهای خونوادش وسفت و سخت  باور میکنه و بهیچ وجه عنوان حرفهای زنشو قبول نداره و سر همین موضوع 9ماهه خونشون جنگ و دعواست و فحاشی کتک کاری چیکار میکنین؟زندگیم به بن بست رسیده تهدیدم میکنه میگه منتظرم بچه هام بزرگ شن طلاقت بدم بچه هارو بردارم نشونتم ندم بچه هام یکساله و 3 ساله هستن چیکار میکنین

؟

طبیعتا میرفتم این زندگی چیزی واسه ی موندن نداره😕

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر شوهرتون میدونه چه خبره خودش رو زده به خواب پس در مورد خانوادش بحث نکن اصلا اهمیت نده و اجازه ...

واقعا اینجوری فکر میکنی؟بچه هام تنها نکته ضعف من هستن

ما از گذشته زندگی شما و رفتار و برخورد شما در زندگیتون مطلع نیستیم بهتر مشاور خانواده رایگان تماس بگیرید به صورت خلاصه زندگیتون مشکلتون توضیح بدید بهترین راه خل هارو میدن