2777
2789
عنوان

دتدان عقل 😭😭😭

120 بازدید | 13 پست

سلام خانوما صبحتون بخیر کمکم کنید شوهرم یک شنبه یعنی چهارروز قبل دندونای عقلشو جراحی کرددو شب اول خوب بود ولی الان دردش خیلی خیلی شدیده نمیتونه حتی اب دهنشو قورت بده یا دهنشو بازکن میبرمش دکتر ولی اون دکتری ک جراحی کرده نیست خیلی نگرانم خیلی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توروخدا کمکم کنید داغونه داغونم البته بعد جراحی حرف میزد اروم فکشو تکون نمیداد ولی یجا باخونوادش دعو ...

باید با آب گرم قرقره کنه آبسه کرده

یا نشاسته رو با آب مخلوط کن بذار یکم گرم یا ولرم بشه بعد قرقره کنه زود ورمش می‌خوابه

من تجربشو داشتم

تیکر رسیدن اندازه دورشکم از۷۳ب ۶۳در آینده نزدیک💜⁩⁦❤️⁩🧡💛👊

دهانشویه و انتی بیوتیک که بهشون دادن استفاده کنن، نگران نباش من دندون عقلم رو که جراحی کردم تا پنج روز گلو درد شدید داشتم دهنم باز نمیشد، من چهار روز اول فقط مایعات خوردم

ممنونم پس بهش بیدارک شد جون بگیره یکم لرز گرفتدش 

میگم بااب ولرم قرقرکنه بعد اینکه رفته داروخونه دهان شویه گرفته گفته دندونمو جراحی کردم بهش دهانشویه دادن روش نوشته مخصوص افرادسیگاری سفید کننده دندان و ضدعفونی کننده 

مونا جان اگ اب و نشاسته قرقره کته دردش ک بیشتر نمیشه ؟؟؟شدید داره دردمیکشه فک کنید شوهرم ب گریه شد کل صورتش قرمزه بس روش فشاره خودمم بچه شیرمیدم حال شوهرمو میبینم نمیتونم ی لقمه بخورم 

سرم آب نمک از داروخانه بگیرین  دهنشو باهاش بشوره تنها راه همینه واگر خونریزی داره یه چای کیسه ای خیس کن بزار رو زخم سریع خونریزیش بند میاد شوهرتون غذای سفتی نخورده که لای زخمش گیر کنه؟

کمپرس گرم اگر هنوز ورم داره و بیشتر از ۲ روز از جراحی گذشته.

قرقره سرم نمکی

مسکن نوافن یا شیاف

من تا ۱۰ روز مسکن میخوردم، تا تقریباً ۲،۳ هفته هم دهنم باز نمیشد درست. روزهای اولش هم گلو درد داشتم، فقط مایعات میخوردم، بعدش هم مجبور بودم با قاشق چای خوری غذا بخورم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...