سلام خانوما تو نه هفته ام قرص ویتامین ب۶مصرف میکنم بعد مصرفش در حد یک ساعت یکم سرگیشه دارم فشارم رو ۹بود اما الان یهو ی سرگیجه شدید اومده سراغم نمیتونم سرپا کاری انجام بدم قرص رو بعد ظهر خوردم الان دیگه اثرش پریده بنظرتون دلیلش چیه ؟؟
چیکار کنم رفع شه؟؟
ضرر داره؟
آمد کنارم نشست، سرش را به دامنم گذاشت، پاهاش را دراز کرد و چشمهاش را بست: «کارم از تکیه گذشته. دلم میخواهد توی بغلت بمیرم.»سال بلوا
عزیزم اگه فشارت خیلی پایینه یک سر برو اورژانس زنان. فکر نکنم ربطی به b6 داشته باشه
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.
اخه دکتر گفت برای اوایل بارداری خوبه چند ساله فشارم همینه اخه همیشه میخورم تا چند دیقه همین ...
آخه الان سرگیجه ات هم شدت پیدا کرده اگه ضعف نداری دوباره فشارت رو چک کن و اگر سرگبجه ات ادامه دار بود برو اورژانس . ضرر نداره که
لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.