2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فداااات سلامت باشی نه خونه ام صبح میرم

شنیدم دعای مادرا دم زایمان ردخور نداره

عزیزم برای من برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و اینکه هم نشین آدمای خوب بشم دعا کن

می دونم روز سختی داری ولی دعام کن. برات آیت الکرسی میخونم

انشاءالله کنار شوهر و بچت یه عمر با عزت و خوشبختی زندگی کنی💖

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
شنیدم دعای مادرا دم زایمان ردخور نداره عزیزم برای من برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و اینکه هم نشین آد ...

قربونت برم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم

انشالله به خواسته ها و آرزوهات به زودی میرسی😘😘😘😍🤗

قربونت برم اگه لایق باشم حتما دعات میکنم انشالله به خواسته ها و آرزوهات به زودی میرسی😘😘😘😍🤗

اللهم صل علی محمد و آل محمد 

از صمیم قلبم دعا می کنم و از خدا می خوام هم خودت و هم فرزند گلت سلامت باشید و به راحتی از جا بلند بشی. 

برای منم دعا کن گره از کارهامون باز شه و روحیه ام خوب بشه 😔مرسی 😘

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
فدااات حاجت روا😘😘😍🤗

خواهری ان شاالله به سلامتی نی نیتو بغل کنی وسالم باشه وصالح، میگن دعای موقعه ی درد زایمان پیش خدامون رد خور نداره میشه اگه لایقم بدونی از خدا برام نی نی سالم وصالح بخوای منم مامان بشم😥😥😥😥،امروز موعدم بود هنو پری نشدم خدایا کاش امیدمو ناامید نکنی وبهم نظر کنی و منم مامان بشم کاش😔😔😔

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
فدای محبتت انشالله که به خواسته هات میرسی عزیزم😘😘😘🤗

ممنون عزیزم

.امروز خدای مهربان در انتظار من است تا حرکتی کنم و برکتی بی نهایت مرا دهد پس قدم برمی دارم به سوی خوشبختی حرکت از من، برکت از او 🙏🌹🌹 اکنون آبان۱۴۰۱وزن۸۰کیلو‌.به امید ۷۰ کیلو شدن. من از ۹۵ کیلو به ۸۰ رسیدم خدایا شکرت .به امید ۷۰ کیلو شدن
خواهری ان شاالله به سلامتی نی نیتو بغل کنی وسالم باشه وصالح، میگن دعای موقعه ی درد زایمان پیش خدامون ...

قربونت برم 

امیدوارم که پریود نشی و باردارباشی و نی نی سالم خدابهت بده 

ناامید نباش دختردایی من بعداز۱۳سال به طور طبیعی باردارشد😘😘😍