2777
2789
عنوان

با این آدم باید ادامه داد؟

172 بازدید | 16 پست

سلام دوستان

دیدید بعضی آدما حضورا خیلی بات گرم میگیرن و خوب هستن ولی بعدا اگه کارشون داری  بهشون پیام میدی اصلا جوابم نمیدن حتی و محل نمیذارن؟

تا باز حضوری میبینیشونو همون آش و همون کاسه

چجوری باید باشون رفتار کرد؟؟

تا حالا چند مورد اینطوری داشتم

آدم نمیفهمه طرف باهاش خوبه یا بده!

خیلی به آدم بر میخوره

باید درجا قطع رابطه کنی این ادما معرفتشون گرو منفعتشونه.. تمام

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هروقت این سوال به ذهنت خطور کرد

تو ۹۰ درصد روابط

باید رفتنو انتخاب کنی

کسی که رودررو خوبه و پیاماتو جواب نمیده ینی فقط همون دم که باهاته رو میخواد حال کنه

بعدا وقتی برات نداره

اصلا جدی نگیرش 

پدرشوهرم اینا یه دوست از یه شهردیگه داشتن مرتب تامیومدن شهرمون چندروزچندروزخونه پدرشوهرم بخوربخواب بودن و پاتقشون بود !! یه سری پدرشوهرم وخواهرش رفتن اون شهر زنگ زدن به طرف گفتن مااومدیم شهرتون !!! طرف گفت بسلامتی،یه کافه قراربذاریم همدیگروببینیم😐 پدرشوهرم میگه شاخ دراوردم که این ادم همون ادمه؟؟؟؟

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  
تو دانشگاه ۵،۶ نفر اینطوری دیدم با همشون که نمیتونم کات کنم؟

چرا نمیتونی؟؟فقط یه دونه آدم درست حسابی توی زندگیت باشه بهتر از چندتا آدم بدرد نخوره

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

حالا اونو بین ادمی،که میاد عین رمان جزئیات رو تهریف میکنه چی؟؟؟الانم هی درحال پیام دادنه کلافه شدم فکرشو بکنیددر پنج دقیقه ۷۵پیام..وانتظار داره همه رو هم جواب بدی واای،خدااا هوس کردم بلاک کنم

جان عزیزت لایک نکن