2789
واااای نه توروخدا عمل نهههه من میترسم بیهوش میکنن؟ 

واجیه من بذای کیست میخام دومین باره بیهوش شم چهاربارتالاعمل داشتم بابیهوشی...سرم میزنن تودست میخابی  بعدش پامیشی هیچی ندار ه ک راحت میخابی یدفعه خابت میبره و میبینی پاشدی

واجیه من بذای کیست میخام دومین باره بیهوش شم چهاربارتالاعمل داشتم بابیهوشی...سرم میزنن تودست میخابی& ...

من تازه بیست پنج سالمه جهارباربیهوشی زدم فقط پامیشی یکم سرت کیج میره انقد راحته سرم میزرپنن خابت میبره نیم ساعت بعدپامیشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پاتولوژی چیه؟  نه فکر نمی‌کنم زیاد بزرگ باشه

کلاهرکیستی پولیپیو درمیارنمیدن پاتپلپژی ک نوع کیستو بفهمه بدخیم یاخوش خیم ک ده رپز بعدجوابش میاد تو شخصیادوروز بعد هرچیزی ازبدن دربیارن کیست مویی کیست  پولیپ همه میره پاتولوژی

کلاهرکیستی پولیپیو درمیارنمیدن پاتپلپژی ک نوع کیستو بفهمه بدخیم یاخوش خیم ک ده رپز بعدجوابش میاد تو ...

آها ممنون

مرسی که راهنماییم کردی ممنونم

برا عملش بیهوش میکنن؟ 

بیهوش میکنن؟  کجایه شکمو باز میکنن؟

یدستکاهیه سرش دوربینه ی پایین ناف ی پایین شکم دوتا بخیه کوچیک میخورخ بازنمیکنن حالت سوراخ ک بادوربین میبین..راستی اک کوچیکتربشه باال دی یااچ دی میفته دکترمیده بمن اچ دی داد ک شب عمل یدفعه دردداشتم ترکیده بود  صبح سونوکردم قبل عمل مایه یکم مونده بود ک سرعمل دیدن ن کیست ن مایع هیچکدوم نبودن گفتن شاید مادرزادی درمیاره میترکه

اره ولی ممکنه باال دی یا قویتراج دی بیفته

خداکنه همینطوری باشه

توروخدا برام دعاکن

الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده مرسی که راهنماییم کردی

من هیچی از اینایی که گفتی رو نمیدونستم💓💓💓

خداکنه همینطوری باشه توروخدا برام دعاکن الهی هرچی از خدا میخوای بهت بده مرسی که راهنماییم کردی ...

خاهش میکنم من ک یسره دیک هرسری میرم سونو میکه کیست منم معاینه برو نیستم ک حالم بدمیشه اعصابموبهم ریخته معلوم نیس کیستای لعنتی ازکحامیاد